SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Što su zapravo Majstorović i Škvorc? Najbolji strijelac Dragovoljca opet je igrao beka, no ipak je zabio iz kaznenog udarca. Škvorc je u Lučko doveden kao strijelac, završio je na beku, ali je i u toj ulozi postigao izvrstan gol

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - LUČKO 2:1 (1:1)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 350. Glavni sudac: Čužić (Velika Gorica) 6,5.  Pomoćni suci: Batušić (Cvetković) i Benković (Zabok). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Mladina (Zagreb). Kontrola suđenja: Slivar Valpovo).
 
Strijelci: 1:0 - Havojić (16), 1:1 - Škvorc (37), 2:1 - Majstorović (88) 11 m.
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6,5, Majstorović 7, Ćerdić 6,5, Žugaj 7, Gorupec 7, Jugović 6,5, Srbljinović 6,5, Matošević 6 (od 61. Matijašević 6), Pejić 6,5, Majić 7,  (od 81. Burić -), Havojić 7 (od 90+3 Babin -). Trener Sunara 7.
 
LUČKO: Koprić 6, Škvorc 7, Kunštić 6, Knezović 6, Kaltak 6, Grgić  (od 66. Živković 6), Ceraj 6, Roglić 6 (od 77. Anić -), Vajdovčić 6, Tomičić 6 (od 85. Renić -), Prečec 6. Trener Dr. Biškup 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Havojić (Dragovoljac).
 
Hrvatski dragovoljac se zasad čupa, premda smo u vrijeme priprema mislili da će biti od sredine ljestvice prema gore. Procjena nam je bila loša jer u Sigetu još nemaju pravu momčad. Lučko je u pripremama također najavljivalo više, ali kod njega je teško procjenjivati zbog nekih nelogičnosti. Onako kako su igrali pripremnu utakmicu protiv HAŠK-a izgledalo je da su pojačanja pogođena i sastav u priličnoj mjeri definiran. Danas se to nije činilo tako.
Ono što je ovoj utakmici bilo posebno neobično su uloge dvojice igrača koji  su zabili po jedan gol za svoje momčadi. Majstorović, najbolji strijelac Dragovoljca i napadač, opet je kao i nedavno protiv Međimurja imao ulogu desnog beka. I takav je zabio udarcem s bijele točke i ostao najbolji strijelac kluba.
Majstorovića smo pitali sljedeće:
Kad vas menadžeri budu prodavali koju vašu poziciju će isticati? Jeste li napadač, bek ili jedno i drugo?
-Ne znam ni ja. Trener je pitao da li bih opet u nedostatku igrača mogao prihvatiti ulogu beka i ja sam pristao. U interesu kluba. Nisam siguran je li to i moj najbolji izbor i jedino je važno da sam postigao gol, makar iz kaznenog udarca.
Kako komentirati klupski učinak u proljetnom nastavku?
-Mislio sam da će biti bolji. Presjekao nas je Šibenik gdje smo morali postići puno više od poraza.
Sličnu, pa i posve jednako situaciju imali smo i kod Lučkog. Ono je 27-godišnjeg Škvorca dovelo kao izrazitog strijelca, no jedino pravi je bio 9. ožujka kada je u 69 minuti ušao protiv Varaždina i zabio jedini i pobjedonosni gol. U Sigetu je počeo od prve minute, ali na poziciji desnog beka. I kao takav postiga je u 37. minuti izvanredan pogodak za izjednačenje.
Ako ste već igrali zar nije bilo logičnije da to bude u napadu?
-Pa ja igram ono što mi se kaže. Danas je to bilo i silom prilika, s obzirom na izostanak Lončara i još nekih, odgovorio je Škvorc.
On već ima 27 godina i možda ga menadžeri neće prodavati, ali bi bilo bolje da se zna što mu je prava uloga. Na beku se nije baš pokazao osim jednog oštrog  prekršaja nad Majićem.
Trener Dragovoljca Sunara bio je vrlo zadovoljan rezultatom:
-Mislim da smo u svemu bili bolji. Srbljinović je pogodio i stativu.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>