SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Na Hitrec-Kacianu varaždinski "starački dom" srušio je Dinamove zvijezde koje su ovom utakmicom zapravo bile kažnjene. Osobito Majer, dok su Perić i Šitum to izbjegli. Za Prvu HNL Varaždin treba nabaviti petoricu novih

DINAMO II - VARAŽDIN  1:2  (0:1)
 
ZAGREB - Stadion Hitrec-Kacian. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Cestarić (Sisak) 7. Pomoćni suci: Trklja (Petrinja) i Mioković (Sisak). Četvrti sudac: Bundović (Bjelovar). Delegat: Medvedec (Split).
 
Strijelci: 0:1 - Benko (17), 0:2 - Glavica (73), 1:2 - Šipoš (90+4).
 
DINAMO II: Juric 5,5, Moharrami 5,5, Čalušić 5,5 (od 52. Franjić 5,5), Čuić 6, Gogić 6,5, Moro 6, Majer 7, Čuže 6, Baturina 6 (od 57. Carracedo 6),  Bagarić 5,5 (od 79. Šipoš 6,5), Andrić 5,5. Trener Jovićević 6. 
 
VARAŽDIN: Nevistić 6, Perković 7, Stolnik 7, Senić 7, Miličević 7, Babić 7, Brlečić 7 (od 90. Zebić -), Kolarić 7, Fućak 7 (od 60. Vuk 6,5), Glavica 7 (od 86. Črnko -), Benko 7,5. Trener Karačić 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Benko (Varaždin).
 
U Šibeniku su vjerojatno slavili kad su čuli u kojem sastavu Dinamo II dočekuje Varaždin. Objektivno bilo je malo nade kako će na Hitrec-Kacianu Varaždin pobijediti sastav u koji su uvršteni i prvotimci Majer, Moro, Andrić i Moharrami, te Baturina, Ćuže, Gogić i ostali  već jako izvikani mlađi igrači. Ali se iznenađenje ipak dogodilo i sada je Varaždin bod iza vodećeg Šibenika koji će u sljedećem kolu, za devet dana  gostovati u Lučkom. Varaždin će u subotu na svom terenu dočekati Osijek II. Međusobni okršaj Varaždin - Šibenik dogodit će se u pretposljednjem kolu 18. svibnja.
Kako dosad izgleda, jako je važno biti prvi, jer je teško povjerovati da bi netko u dodatnim kvalifikacijama mogao izbaciti Istru 1961.
Po onome što smo gledali u posljednja dva kola, Šibenik je u Sesvetama ostavio bolji dojam, premda nije pobijedio, nego Varaždin danas na Hitrec-Kacianu protiv Dinama II. Jest, pobjeda je značajna i slatka, ali da su četvorica prvotimaca Dinama jače pritisnula vjerojatno bi bilo drukčije. Za tu četvoricu, igrati za drugu momčad kao da je bila kazna. Pogotovo za Majera koji je unatoč tome bio najbolji. Zanimljivo da Majer nije u Puli ulazio s klupe, kao što nisu Perić i Šitum, ali je on jedini "kažnjen" ovom utakmicom. Valjda će se sad nešto shvatiti i oni koji tvrde kako nije istina da se Majer ne uklapa u Bjeličin sustav i kako će zbog toga možda morati otići. Za Moru i Andrića je bilo logički igrati, jer protiv Istre nisu bili u kombinaciji. 
Šibenik bi se na kraju vjerojatno veselio da je Dinamo II igrao bez četvorice "velikih", otprilike u sastavu koji je u srijedu pobijedio u Southamptonu. Sada Šibenik ide u Lučko koje je protiv Dragovoljca bilo slabo, ali je na svom terenu vrlo nezgodno i tamo je nedavno Varaždin poražen, iako je veći dio utakmice igrao s igračem više.
Ako Šibenik pobjedonosno prođe Lučko onda ima izglede. U suprotnom teško, bez obzira na varaždinski "starački dom".
Najbolji igrač Varaždina bio je Leon Benko duboko u 36 godini, što je dobro za njega, ali nije za klub. Možda će netko reći da je najbolji bio Mario Brlečić, što također ne bi bilo netočno, no iza njega je 30 godina i 12-ak klubova. Pa da je najbolji bio i Stjepan Babić, iza njega je 30 godina i 13-ak klubova. Zbog kartona nije igrao Dario Jertec koji je duboko u 34. godini. Čak i da Varaždin uđe u Prvu HNL mora odmah nabaviti petoricu vrsnih igrača, jer će inače doživjeti sudbinu Rudeša. Jedini koji je doista ohrabrenje je 20-godišnji Kristian Fućak kojega su zimus doveli iz Grobničana. Njega su izgleda "prespavali" Orijent pa i Rijeka.
Izvjesno negativno iznenađenje je vratar Ivan Nevistić na posudbi iz Rijeke, ali njemu je tek 20 godina. Četvorica u obrani su uglavnom nova u odnosu na prošli kvalifikacijski susret s Istrom 2. lipnja 2018. u Varaždinu. Ostao je samo Senić - drugi su novi - što je ohrabrenje.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>