SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Tko nije bio u Lučkom može mu biti žao! Bulat je odigrao izvanredno: njegova mirnoća, njegov pas i njegova snaga u duelu nagovještavaju velike domašaje. Što je s Lučkom? Po šansama je trebalo biti 1:5.

Foto: Djuka / Bulat ŠibenikFoto: Djuka / Bulat Šibenik
LUČKO - ŠIBENIK 0:1 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Lučkom. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Jelinčić (Kastav) 7. Pomoćni suci: Pajić (Rijeka) i Biljuh (Marčana).  Četvrti sudac: Čalić (Marčana). Delegat: Capan (Vinkovci). Kontrolor suđenja: Antolović (Našice).
 
Strijelac: 0:1 - Kukec (82) 11 m.
 
LUČKO: Koprić 7, Marić 6, Kunštić 6, Kaltak 6, Puntar 6, Živković 6, Ceraj 6, Tomičić 6 (od 67. Grgić 6), Roglić 5,5(od 46. Prelčec 6), Vajdovčić 5,5 (od 78. Renić -), Škvorc  6. Trener Dražen Biškup 6,5. 
 
ŠIBENIK: Labrović 6,5, Pecolaj 7, Vukorepa 7, Pandža 7,5, Musa Yusuf 7, Bulat 8, Roca 7, Antunović 6,5, Kukec 7 (od 85. Barišić -), Kendeš 6 (od 60. Celić 7), Prince 6,5 (od 75. Fuštin 6,5). Trener Borimir Perković 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Bulat (Šibenik).
 
Možda nema većeg užitka za ljubitelje nogometa nego doći na utakmicu koja nije prvoligaška, ali u kojoj je svaka kalkulacija isključena i gdje se igrači bore do posljednje kapi znoja i čiji je rezultat  gotovo presudan kako za prvo mjesto tako i za očuvanje statusa. Takav susret odigrali su Lučko i Šibenik na jednom od najpovoljnijih zagrebačkih stadiona za gledanje nogometnih predstava na kojem se vide detalji kakvih se ne može uočiti ni na televiziji.
Šibenik i Varaždin bore se za prvo mjesto koje vodi  izravno u Prvu HNL. Drugo mjesto donosi kvalifikacije koje za drugoligaše uglavnom završavaju kao utjeha. Varaždin je u prošlom kolu pobiiedio Dinamo II na Hitrec-Kacianu i to je doista veliki domašaj, no Dinamovi juniori spremni su vrhunske partije pružiti samo u Londonu! Varaždin je u ovom kolu pobijedio Osijek II i sada je bod iza Šibenika i najvažnija utakmica prvenstva odigrati će se 18. svibnja u Varaždinu. Šibenik je u Lučkom izborio tijesnu pobjedu i to tek udarcem sa 11 m, ali je rezultat realno trebao biti 5:1 za goste. Može se reći da je Šibenik bolji od Varaždina, ali njemu nedostaje nešto što Varaždin ima i zbog čega može izgubiti naslov i prvoligaški domet, a taj manjak zove se Leon Benko. Šibenik nema strijelca. Prije dva kola gledali smo Šibenik u Sesvetama. Čak ni jedanaesterac u 86. minuti Šibenik nije zabio i to ga je zaustavilo da već sada ne bude u osjetljivijoj prednosti. 
Varaždin ima Benka u 36. godini, no Šibenik ima  Marka Bulata koji će tek u rujnu imati 18. On je i reprezentativac, a u Lučkom je na poziciji zadnjeg veznog odigrao izvanredno. Njegova mirnoća, njegov pas i njegova snaga u duelu nagovještavaju velike domašaje.
U 70. minuti trener gostiju Borimir Perković pozvao je Davora Kukeca (33) i rekao mu:
-U prvom poluvremenu bio si najbolji, sada te nigdje nama.
Kukec, nekad junior Dinama koji se proslavio u Interu pa u Grčkoj i Češkoj, bio je vrlo uočljiv u prvom dijelu, a onda je nestao. Ipak pripala mu je odgovornost da puca s bijele točke i on je odlučio susret. U Sesvetama to Luki Celiću nije uspjelo. Bio je red da je i tamo odgovornost preuzeo netko od starijih.
Treneru Lučkog Draženu Biškupu zaista nije lako. U zimi su doveli Škvorca i Prelčeca, ali se oni kao ni Grgo Živković nisu iskazali. A da problem bude veći nema ni stopera Lončara i Knezovića.
Tri zagrebačka drugoligaša Lučko, Kustošija i Dragovoljac u nepovoljnoj su situaciji. Da nema BSK-a Bijelo Brdo, Međimurja i Solina bilo bi vrlo vruće, a i ovako nisu spokojni. Predstoje i međusobni dvoboji. Posebice zabrinjavaju Lučko i Dragovoljac koji su već nekoliko sezona u ovakvim situacijama. Svi bi samo u Dinamo.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>