SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dragovoljac je u najtežoj situaciji. Igra slabo i čeka ga težak raspored. Havojić nije zabio iz dvije idealne šanse. Hajduk II ne nabacuje i ne nabija nego gaji pas-igru koju Srbljinović, Jugović, Gregov i Žugaj nisu mogli pratiti

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HAJDUK II 0:1 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Burilo (Osijek) 6,5. Pomoćni suci: Knez (Osijek) i Babić (Orahovica). Četvrti sudac: Plantosar (Darda). Delegat: Čanađija (Bjelovar). Kontrola suđenja: Tomišić (Pazin).
 
Strijelac: 0:1 - Brnić (90).
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6, Gorupec 5,5, Gregov 5,5, Žugaj 5,5, Mamenica 5 (od 67. Matijašević 5), Jugović 5,5, Srbljinović 5 (od 56. Babin 5,5), Pejić 6, Matošević 5,5 (od 85. Burić -), Majstorović 5,5, Havojić 6. Trener Sunara 5,5.
 
HAJDUK II: Ljubić 6,5, Relota 6, Ja. Bašić 6,5, Dellova 6,5, Ciprić 6, Giljanović 6, Tolaj 7, Bajić 6,5 (od 75. Šarić -), Teklić 7 (od 84. Jenjić -), Špikić 6,5, Prtain 6,5 (od 63. Brnić 7). Trener Despotović 7.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Brnić (Hajduk II).
 
-Ajmo Havoja, bodrio je na poluvremenu Zvonimr Čačić, dopredsjednik Dragovoljca za struku, svog napadača Tomislava Havojića koji u 29. i 32. minuti nije zabio iz dvije idealne prigode koje su na kraju domaće stajale poraza.
Čačić je želio ohrabriti možda deprimiranog, inače izvanrednog napadača na posudbi iz Lokomotive, kojeg neće gol.
Dopredsjednik za struku nam je prije toga potvrdio kako je dužnosti razriješen sportski direktor Ivan Zubić, no nije kazao zašto:
-Riječ je o odluci rukovodstva kluba.
Dragovoljac je u utakmici s Hajdukom II pokazao puno slabosti. Osim neefikasnosti to je i vrlo loša igra dvojice zadnjih veznih igrača Srbljinovića i Jugovića, te nesposobnost dvojice visokih stopera Gregova i Žugaja da se odgovarajuće suprotstave brzoj pas-igri Hajdukovih igrača. Hajduk II igra, a ne nabacuje i ne nabija u suparnički šesnaesterac. Ivan Brnić koji je ušao u 63. minuti i odlučio susret u 90. minuti, ima 17 godina. Vrlo brzo poslije tog gola mogao je zabiti i drugi. Dvojica hajdukovaca koji su pokazali visoku razinu znanja bili su 19-godišnji Tolaj, Albanac iz Đakovice i također 19-godišnji Hajdukov junior Teklić.
Dragovoljac je u najtežoj situaciji između ostala dva zagrebačka kluba u opasnoj zoni, Lučkog i Kustošije. Dragovoljac će u sljedećem kolu u Kustošiju, potom prima Varaždin i onda gostuje kod Dinama II. Svima je nada da će BSK izgubiti utakmice u Solinu i Lučkom i time se ipak spasiti, no što ako se očekivani ishodi ne dogode?
 
-
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room