SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Varaždin je na pragu Prve HNL. U Sigetu i po kiši 1.000 gledalaca od kojih 300 Varaždinaca. Poruka Varaždinu: Podignite spomenik Benku makar za 36. rođendan u studenom. Jedini gol zabio je iz slobodnog udarca sa 25 m

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - VARAŽDIN 0:1 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 1.000. Glavni sudac: Lučić (Vinkovci) 7. Pomoćni suci: Pejić (Vukovar) i Lončar (Čačinci). Četvrti sudac: Antunović (Velika Gorica). Delegat: Šundalić  (Našice). Kontrolor sudaca: Bošnjak (Harkanovci).
 
Strijelac: 0:1 - Benko (50)
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 5, Gorupec 6,5, Gregov 6,5, Ćerdić 6 (od 86. Babin -), Mamenica 6, Majstorović 6, Jugović 5,5 (od 78. Matijašević 5,5), Srbljinović 6, Havojić 6 (od 71. Poldrugač 6), Majić 6. Burić 6. Trener Carević 6.
 
VARAŽDIN: Nevistić 7,  Perković 7, Stolnik 6,5, Senić 7, Miličević 7, Jertec 6,5, Babić 6 (od 66. Kolarić 6,5), Posavec 6 (od 58. Zebić 6,5), Brlečić 6, Fućak 6,5 (od 69. Težak 6), Benko 7. Trener Karačić 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Benko (Varaždin).
Isključeni: Stolnik 56. drugi žuti, Karačić i Miletić, treneri izravni crveni (51).
 
Ovaj izvještaj treba početi od kraja prema početku! Varaždin je bio oduševljen pobjedom jer ona vjerojatno znači plasman u Prvu HNL. Unatoč pjesmi i svirci u svlačinici duboko u njima još nema spokoja. Oni se još pribojavaju Šibenika, iako će poslije ovog kola imati najmanje dva boda prednosti i bitnu utakmicu 18. svibnja na domaćem terenu. I dalje ih muče suci, iako nema potrebe. Trener Karačić je bio posebno zdvojan jer je u 51. minuti isključen kad i jedan od domaćih trenera Miletić. No, Karačić misli kako se radi o nečem poput zavjere.
-Dvojica naših stopera Stolnik i Senić neće igrati protiv Šibenika (prvi je isključen, a drugi kažnjen trećim žutim o.a.). To je veliki hendikep. Ni ja nisam zaslužio isključenje i u svemu tome se nešto krije, povjerio je Karačić.
Ne krije se ništa. Karačić je bio nesretan jer  je isključen uoči najvažnije utakmice prvenstva i to mu se nije smjelo dogoditi. Kaže da ga je izjavom izazvao domaći trener Carević i da je on samo odgovorio. 
Poslije svega poruka Varaždincima bi glasila: podignite spomenik Benku makar za 36. rođendan u studenom i temeljito pojačajte sastav jer ovakvi niste bolji ni od jučerašnjeg Intera.
Varaždin je pobijedio iz slobodnog udarca Benka sa 25 m uz sukrivnju domaćeg vratara Šubarića. Kako je od 56. minute igrao s igračem manje dojam o vjerojatnom novom prvoligašu nije osobit, premda je svaka pobjeda, ako je izborena regularno, zaslužena. Varaždin je bolji od Šibenika, zbog toga što ima Benka, a ni jedan od svih onih šibenskih Kukeca, Kendeša, Prinčeva i Antunovića nisu mu ravni. Nedavno u Lučkom to je bilo sasvim jasno.
Utakmica u Sigetu nije bila osobito kvalitetna, ali je bila borbena do posljednjeg atoma snage. Kidala je živce posebno 300 varaždinskih navijača. Odavno na Dragovoljčevom stadionu nije bilo 1.000 posjetitelja. U drugom poluvremenu padala je jaka kiša i puhao snažan vjetar. Takve utakmice trebaju. Bez publike i strasti nema pravog uživanja u nogometu. Beskrajni TV-prijenosi neće pomoći.
Dragovoljac nije bio loš, ali je to malo.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>