SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Pokraj puno poznatih uskrsnula su dvojica nepoznatih i spasila Kustošiju. Zovu se Jurčec i Cimenti. Varaždin je prvak i neće biti presudnog dvoboja u Sesvetama. Sada su oči uprte prema licencijama trećeligaša

Foto:Djuka / Jurčec prošli tjedan zabijao za juniore, danas načeo SesveteFoto:Djuka / Jurčec prošli tjedan zabijao za juniore, danas načeo Sesvete
KUSTOŠIJA - SESVETE 2:0 (1:0)
 
ZAGREB - Igralište u Kustošiji. Gledatelja: 250. Glavni sudac: Pečarić (Zagreb) 7,5. Pomoćni suci: I. Jović (Zagreb) i Kolarević (Zagreb). Četvrti sudac: Horvat (Zagreb). Delegat: D. Stipković (Zagreb). Kontrola suđenja: Slivar (Valpovo).
 
Strijelci: 1:0 - Jurčec (10), 2:0 - Deak (51).
 
KUSTOŠIJA: Radelić Žarkov 7,5, Kulenović 7, Šušković 7, Jakopac 7, Šimunić 7, Pavković 6,5, Kovačić 7,5, Donald 7, Rašić 6,5 (od 82. Darojković -), Deak 7 (od 90+1 rihtar -), Cimenti 8, Jurčec 8 (od 77. AlTharwan -). Trener Ivanda 7.5.
 
SESVETE: Sušak 7, Markota 6, Džijan 5,5, Joković 5,5, Majcenić 6, Zenko 5,5 (od 83. Miklić -), Ćosić 5,5 (od 60. Brezina 5,5), Tolić 6, Geljić 6, Sunagić 5,5 (od 60. Vranjković 5,5), Vasilj 5,5. 
Trener D. Babić 6.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Jurčec (Kustošija).
Isključen Vranjković (Sesvete) u 90. minuti.
 
Kustošija se spasila i pretpostavljamo kako je konačno došla do pravog sastava, ali tek pri samom kraju prvenstva. Optimisti bi rekli, nikad nije kasno. Možda je to i najava za novu sezonu. Proljetos su se mnogi izredali i evo konačno bljesnule su dvije špice: 18,5 godišnji Kustošijin junior Jan Jurčec koji nije u rodu s Renatom Jurčecom i godinu stariji Antony Cimenti, rođen u Australiji. Poznati sesvetski stoperski par Džijan - Joković izgledao je u sudaru s njima, prilično jadno.
Kod Kustošije Plazonja je bio u gledalištu, Darojković. Al Tharwan i Šugić su počeli, odnosno ostali na klupi, Gaćeša  je već poduže otpušten, Vragolović je  kažnjen, a to su oni s kojima se na pripremnom turniru u Dubravi u veljači najozbiljnije računalo. Nešto se dogodilo. Pokraj puno poznatih imena morala su uskrsnuti dvojica nepoznatih kako bi se mirno putovalo na zadnje kolo u Bijelo Brdo. Bit će zanimljiv ljetni prijelazni rok.
Da je Šibenik u Varaždinu postigao neodlučeno, Varaždinci bi morali u subotu pobijediti u Sesvetama za siguran izravni plasman u prvu HNL. No, kako je Varaždin već prvoligaš to neće biti dvoboj za sladokusce.
Sesvete su htjele, no njihova predstava u Kustošiji bila je loša. Stoperi slabi, vezna linija loša. Premda je šansi bilo. Tolić, najbolji igrač Druge HNL, nije bio na toj razini i možda je u tome problem. Ivan Sušak je branio odlično. Skinuo je i kazneni udarac Deaku, ali neoprezni suigrači dopustili su da Deak opet prihvati loptu i postigne gol.
Sada se uglavnom sve zna. Međimurje je najbliže ispadanju, a Šibenik je 100 posto siguran u drugoligaške kvalifikacije, iako je Dugopolje na dva boda.
Zanimljivo je pitanje popune Druge HNL. Postoje dvoje propozicije. Rješenje će biti lakše kad se dozna tko je od trećeligaša dobio kriterijsku propusnicu.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room