SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Lučkom su gospodski prihvatili ispadanje, a drukčijeg ishoda, poslije sedam uzastopnih poraza, nije moglo ni biti. Hajduk II je ostavio sjajan dojam pristojnosti, ozbiljnosti i kvalitete. Da li rođeni Zagrepčani imaju problema?

Foto: Djuka / Šego dvostruki strijelacFoto: Djuka / Šego dvostruki strijelac
LUČKO - HAJDUK II 0:2 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Lučkom. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Linić (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Pajić i Balen (Rijeka). Četvrti sudac: Bionda (Zaprešić). Delegat: Furač (Karlovac). Kontrola suđenja: Ljubičić (Osijek).
 
Strijelci: 0:1 - Šego (8). 0:2 - Šego (63).
 
LUČKO: Koprić 7, Vajdovčić 6, Kunštić 6, Knezović 6,5, Puntar 5, Anić 5,5 (od 69. Živković 6), Polić 6, Ceraj 6, Marić 5,5 (od 66. Bakula 6), Renić 6, Škvorc 6. Trener Kautero 6.
 
HAJDUK II: Matijaš 7, Ševelj 6,5, Dellova 6,5, Vušković 7, Ciprić 6,5, Kosić 7, Blagić 7 (od 67. Prtajin 7),  Pršir 7,5, Teklić 7,5 (od 76. Radić -), Špikić 7 (od 81. Kreković -), Šego 8. Trener Despotović 7,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Šego (Hajduk II)
 
Lučko je ispalo gospodski. Zaputili smo se baš na tu utakmicu očekujući kako će to biti "rat do istrebljenja", a kad tamo pristojan i solidan dvoboj, bez posebnih strasti, kako se to obično događa kad je u pitanju biti ili ne biti. A takav se izbor postavio pred igrače i navijače Lučkog. Samo pobjeda ga je ostavljala u drugoj ligi. Ni gledatelji, a čini se da ih je bilo manje nego protiv  Šibenika, nisu činili pritisak kakav smo pretpostavljali. Hajdukovih navijača nije ni bilo, osim možda ponekog tihog. Lučko kao da se još prije utakmice pomirilo s ispadanjem. Nova Treća HNL središte u predstojećoj sezoni bit  će vrlo jaka. No, grad Zagreb neće imati pet drugoligaša. Lučko i Dubrava TK samo će zamijeniti uloge.
Ovo je bio sedmi uzastopni poraz Lučkog. Na domaćem terenu izgubilo je i od BSK-a i odigralo neodlučeno s Međimurjem. Poslije takvih rezultata teško se nadati nečemu optimističkom. Iako, ne treba zaboraviti kako je Lučko 9. ožujka pobijedilo  prvaka Varaždina i u 17. kolu Osijek II.
Josip Kautero (33) preuzeo je treniranje Lučkog tri kola prijem kraja. Biškup je smijenjn poslije poraza od BSK-a.
-Bili smo nekoliko prethodnih tjedana pod psihološkim pritiskom i bilo je krajnje dramatično. No, da je Škvorc zabio onu idealnu šansu u 45. pa nešto prije toga Knezović, možda se nešto i moglo učiniti, žalio je trener.
Poslije svega moraju se istaknuti dvije činjenice: Lučko je kvalitetom ipak bila najslabija momčad upravo završenog prvenstva Druge HNL, ali je danas igralo bolje nego 23. travnja protiv vice-prvaka Šibenika.
Momčad Hajduka II ostavila je sjajan dojam pristojnosti, ozbiljnosti i kvalitete. To su mladići koji mogu samo napredovati.
-U svim kategorijama smo takvi. Momci ne ostaju na derbiju, idemo odmah u Split, moraju se odmoriti, sljedeći tjedan ih očekuje selekcija i odgovor  tko će u idućoj sezoni biti u sklopu prve momčadi, objasnio je Mario Despotović, 33-godišnji trener, rođeni Zagrepčan koji je  11 godina živio u Njemačkoj.
Svi ti uspješni treneri u Hajduku, rođenjem Zagrepčani, odmah će dometnuti kako su podrijetlom iz Dalmacije, ili su supruge od tamo, itd. U prosincu je u tom smislu Štimac prozivao Oreščanina. Na žalost još se nismo oslobodili tih tereta zavičaja i mentaliteta. Kako bi se to u najobičnijem govoru reklo: da zna, Franjo Tuđman bi se okretao u grobu. Jednom je gore potpisani novinar prisustvovao kad je Tuđman rekao Mati Bobanu: Mate budi ti toliko Zagorec koliko sam ja Hercegovac!
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room