SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Šibenik je čudo: poslije sjajne jesenske polusezone i pet bodova prednosti ispred Varaždina, proljetos je sve upropastio, ali još uvijek može u Prvu HNL. Trener Istre Cvitanović se pribojava, jer Šibenik 2016. u istoj situaciji nije imao sreće

ŠIBENIK - ISTRA   1:1  (1:1)
 
ŠIBENIK - Stadion Šubićevac. Gledalaca: 5.000. Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i Zobenica (Velika Gorica). Četvrti sudac: Bel (Osijek). Delegat: Žugec (Sveta Nedjelja). Kontrola suđenja: Pristovnik (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Kukec (13), 1:1 - Fuentes (15).
 
ŠIBENIK: Labrović 6,5, Blaić 5,5, Vukorepa 5,5, Pandža 6, Bilić 5,5, Barišić 6, Maleš 6 (od 68. Kendeš 5,5), Roca 6,  Bulat 6, Kukec 7 (od 72. Celić 6), Prince Ampem 6,5 (od 88. Fuštin -). Trener Borimir Perković 6.
 
ISTRA 1961: Čondrić 6,5, Franić 6 (od 74. Grujević 6), Julio 6, Rufati 6, Rubić 6, Ivančić 6, Bosančić 6, Galilea 6, Obeng 7 (od 81. Lončar -), Iglesias 6, Fuentes 7 (od 68.  Laukžemis-). Trener Igor Cvitanović 6.
 
Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Fuentes (Istra 1960)
 
Šibenik je još u igri, ali je njegova putanja krajnje neobična. To što su dečki upropastili u proljetnom dijelu natjecanja, pa kakvu su sreću i večeras imali - kad je Labrović obranio idealnu Fuentesovu šansu u 32. minuti - pripada redu nekakvih neobjašnjivih čuda. Jesensku polusezonu Šibenčani  su završili s pet bodova prednosti ispred Varaždina, a na kraju su bili toliko iza njega. U posljednjem jesenskom kolu 17. studenoga  pobijedili su Dinamo II u Zagrebu u izvanrednom izdanju i odličnoj igri Luke Celića koji je potom gotovo sve uprskao 5. travnja u Sesvetama kada u 85. minuti nije zabio iz kaznenog udarca. No, kada je u 21. kolu Šibenik pobijedio u Lučkom - doduše jedva golom Kukeca s bijele točke - činilo se da će sve doći na svoje. Ali odmah potom nastupila je katastrofa: 0:1 poraz na domaćem terenu od Dugopolja. Pa poraz od Hajduka II u gostima kada ni Kukec nije zabio iz 11-erca. Šibenik je, poslije one izvanredno borbene u utakmice u Sesvetama, jako  tonuo. I evo sada u ovoj kvalifikacijskoj utakmici sa Istrom opet se utapljao, ali je glava ostala gore i kakav je nogomet, nije isključeno da u Puli  dospije u Prvu HNL.
Trener gostiju Igor Cvitanović dobro je rekao kako još ništa nije gotovo. Prije tri godine Šibenik je  u istim kvalifikacijama u Puli pobijeđen na 11-erce. Možda se sada događaji okrenu?
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room