SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinko Petković, trostruki strijelac za Dragovoljac, junak dana u Sigetu. Dragovoljac se pojačao, ali loš protivnik kao BSK može biti i varka. Prvenstvo se zahuktava. Već se događaju prave stvari: Sesvete su razbile Dinamo II

Foto: Djuka / Petkovićev postiže gol za 1:0Foto: Djuka / Petkovićev postiže gol za 1:0

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - BSK BIJELO BRDO 3:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 350. Glavni sudac: Linić (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Pajić i Perkov (Rijeka). Četvrti sudac: Jelenčić (Kastav). Delegat: Prodan (Valbandon). Kontrolor sudaca: Krečak (Šibenik).

Strijelci: 1:0 - V. Petković (14), 2:0 - V. Petković (51), 3:0 - V. Petković (62).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić 6,5, Šimić 6,5, Crnojević 6,5, Cetina 6,5, Crnčević 7, Vuco 6 (od 77. Muhar -), Lovrić 6, Božić 7 (od 63. Nakić 6), F. Mihajlović 7, Doležal 7,5 (od 68. Šiško 6,5), V. Petković 8,5. Trener Ferenčina 7.


BSK BIJELO BRDO: Đilas 5,5, Gvozdenović 5, Dalić 5,5, Mitrović 5, L. Mihaljević 5,5, Kovačić 5,5, Muženjak 5,5, Ćorić 5,5 (od 61. Popović 5,5), Žuljević 5 (od 79. I. Mihaljivić -), Blatančić 5,5, dabro 5,5. Trener Lišnjić 5,5.


Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: V. Petković (Hrvatski dragovoljac).

U Sigetu je napokon zasjalo sunce. Dragovoljac je odigrao izvanredno, a njegov napadač Vinko Petković (23) postigao je tri gola. Ako je suditi po ovoj predstavi BSK je najlošji od svih sastava što smo u ovoj sezoni gledali u Drugoj HNL. Iako su pobijedili Orijent 1919 i imaju tri boda, Bjelobrđani se nisu predstavili u nimalo dobrom svjetlu. Bez prepoznatljivog sustava igre, bez prave akcije i samo s dva udarca, pokraj gola. Marko Dabro (22), Vinkovčan, svojedobno jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, član Fiorentine, bio je daleko od pripisanog mu. Prikazao se još jedan prvoligaški igrač: svojedobni stoper Intera Vedran Dalić, no nije bio od pomoći. Ajde, recimo za utjehu: možda je to bio samo slab dan. I to će se vidjeti već u srijedu kad dolaze Sesvete koje su razbile Dinamo II (3:0).
Pravi ispit Dragovoljac neće imati u srijedu u Šibeniku, kada se igra kolo, nego u subotu kada igra s Kustošijom. Tada će se vidjeti je li Dragovoljac stvarno spreman za dobar plasman u ovom prvenstvu, odnosno je li Kustošija doista mrtva! Zasad ona nema ni boda. U srijedu dočekuje Orijent koji sutra igra s vodećim Šibenikom. Prvenstvo se počelo zahuktavati.
Kod Dragovoljca je važno reći da su stigle prinove Jan Doležal i Ivan Božić koje su odigrale vrlo solidno. Dragovoljac će biti jak u napadu, pogotovo kad se priključi i kažnjeni Majstorović, osim ako opet ne dobije poziciju beka, kao Brekalo u Bakuu. Dragovoljac bi mogao imati problema u obrani, osobito kad se namjeri na prave suparnike.
Ovo popodne proteklo je u znaku Vinka Petkovića, rođenog u Šibeniku kojemu su 23 godine. Bio je kao igrač GOŠK-a i Zadra tijekom jedne sezone (2017./2018.) najbolji strijelac Treće HNL jug, iako malo zbunjuje što je tako mlad već promijenio 10 klubova. Vjerojatno je nestrpljiv!
-Vrijedimo više nego što to ljestvica pokazuje. Mogli bismo iznenaditi već u srijedu u Šibeniku, poručio je trostruki strijelac.
Petković nije zaboravio svoje suigrače koji su mu dodavali prigodom pogodaka: Crnčevića, Doležala i Mihaljevića.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room