SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dubrava TK krenula s pripremama. Sunara: Osim Mladena iz Slavena Belupo očekujem još dvojicu igrača. U iduću subotu prva utakmica s Hrvatskim Dragovoljcem.

Dubrava Tim Kabel u 11 sati krenula s pripremama sa sljedećim kadrom: Mustapić, Algohul, Juranović, Tolić, Pasariček, Mudražija, Boršić, Cerovac, Korca, Oliveira Cruz, Čolić, Blaževski, Džaferović, Šutalo, Bosnar, Santos Rodrigus, Dias Araujo, Kelemen, El-Saleh, Ljubanović, Marton, Glavaš, Idoma ( vratar), Mladen, Ivanović, Đukić, Vavra.

-Ova polusezona donijela nam je dodatno iskustvo igranja druge lige, pripreme ćemo iskoristiti da se dobro pripremimo. Vjerujem da ćemo se pojačati na određenim pozicijama, drugi tjedan bi nam se osim Mladena trebala pridružiti još dvojica igrača. dogovorili smo 8 pripremnih utakmica uz Memorijalni turnir Drago Parać. Uvjeti su nam odlični i nadam se da ćemo se dobro pripremiti. Prva utakmice je s Hrvatskim dragovoljcem sljedeće subote s početkom u 13 sati ovdje na Grana Klaki, prije treninga govorio je trener Sunara.

Prošlu polusezonu nedostajalo je i sreće?

- Sreću treba nekad isprovocirati. Na terenu treba dati sve od sebe i ja tu nemam nekog prigovora igračima, stvorili smo šanse koje nismo realizirali, nadam se da ćemo u nastavku biti efikasniji.

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room