SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Gorica pobijedila iz sumnjivog kaznenog udarca. Matoševiću slomljena metarzalna kost. Neobična tirada Medića, predsjednika Zagreba

 Foto: Djuka / Tatar gol za poravnanjeFoto: Djuka / Tatar gol za poravnanje

GORICA - ZAGREB 2:1 (0:0)

VELIKA GORICA - Gradski stadion. Gledatelja: 250. Glavni sudac: Lovrić (Đakovo) 5. Pomoćni suci: Keglević (Našice) i Ratković (Valpovo). Četvrti sudac: Lučić (Vinkovci)

Strijelci: 0:1 - Šehić (60), 1:1 - Tatar (76), 2:1 - Postonjski (81) 11 m

GORICA: Kahlina 6,5, Jančetić - (od 34. Maloku 7), Smoljo 6, Babok 6, Žutić 6, Postonjski 7, Marina 6,5, Tatar 7, Serdarušić 6, Matošević 6 (od 46. Franić -). Sedlaček 6 (od 65. Pejić -). Trener Milinović 6,5.

ZAGREB: Čondrić 6,5, Stubičan 6, Muić 6, Kovačić 6,5, Tešija 6,5, Jazvić 6 (od 61. Čengić -), Pralas 6, Gudelj 6 (od 76. Musa -), Šehić 7, Jurilj 6, Matijašević - (od 34. Primorac 6). Trener Medić 6.


Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Maloku (Gorica)

Ne volim izvještavati s ovakve utakmice: loše, opterećene teškom ozljedom jednog igrača i dvojbenom odlukom suca koja je odlučila pobjednika meča.
Neposredno nakon susreta, ispred svlačionica i pred više ljudi, zamolio sam predsjednika i trenera Zagreba Dražena Medića, koji se u zapisniku vodi kao predstavnik kluba za izjavu.
Ako biste bili spremni, ja bih rado zabilježio, kazao sam Mediću. No, nisam računao da je on toliko ljut, odnosno da će čitavu stvar pokušati odvesti nekamo drugdje,a da sam to znao ne bih mu ni prilazio.
-Preuzmite odgovornost i napišite što se ovdje dogodilo, umjesto nekog komentara zapovjedio je Medić.
Odgovorio sam: Ja ću svoje napisati, a Vas molim za komentar, ako želite.
Medić se nije predavao nego je i dalje nastavio s pitanjima:
-Je li ono bio penal za Goricu.
Nije, rekoh.
-Onda preuzmite odgovornost i to napišite, ponovio je.
Ja sam se pokušao našaliti i rekao: Onda ćemo opet mi novinari postati društveno-politički djelatnici.
Medić se i dalje nije predavao:
-Znam ja kako ste vi primljeni u novinarstvo.
Mislio je valja da sam prije 45 godina primljen kao član partije, što bi tada bilo logično, ali nisam bio taj, iako je to danas nebitno.
Budući je i on vidio da ići dalje nema smisla okrenuo se od mene i uputio je bujicu kritika na račun današnjeg suđenja i suđenja općenito. I čitave nogometne situacije.
Ne bih citirao i dolijevao ulje na vatra i Medića dovodio u nezgodnu situaciju.
Dinku Matoševiću je u prvom poluvremenu pukla metarzalna kost i njegov otac je s pravom bio u šoku.
Sudac Lovrić iz Đakova dosudio je u 80. minuti dvojben kazneni udarac za Goricu nad Malokuom koji po meni, barem na prvi pogled, nije postojao, ali ja ne znam što će reći kamere i ostali faktori. Ako se ustanovi da je pogreška bila namjerna treba suca teško kazniti.
Zagreb je igrao slabo, ali kad je Šehić u 60. minuti postigao vodeći pogodak za goste pomislio sam da će se mlinac okrenuti i samo na trenutke opasni Zagreb s još jednim golom riješiti utakmicu. No, nije bilo tako. Zagreb se nije uspio povezati. Sve se svodilo na slučajnost.
Gorica je imala posjed, ali jalov i bezidejn. Ona ima deset bodova, što nije loše, ali u taj zbroj ide i ovaj susret i ovaj kazneni udarac koji će izazvati puno prijepora.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>