SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Najzad jesenski prvak treće, protiv prvaka druge lige. Vinogradar i Rudeš odigrali bez golova. Igrano u Jaski gdje Rubinić gradi sportski centar. Rudeš devet od 11 u Zagrebu

Foto: Djuka / Miličević opasan s bokaFoto: Djuka / Miličević opasan s boka

Ugodno, sunačano popodne doživjeli smo u Jastrebarskom, na igralištu pokraj stare vojarne, gdje Rubinić gradi, gotovo doslovce, sportski centar. Još u deset sati informacija je glasila da će Vinogradar i Rudeš prijateljsku utakmicu odigrati u 16 sati u Blatu. Onda je stigla nova obavijest da će to biti u Jaski.

Sastali su se jesenski prvaci druge i treće lige i odigrali bez golova. Rudeš je poslao kombiniranu momčad, ali toliko jaku da bi i ona mogla igrati u Drugoj HNL: Čondrić, Biškup, Tolić, Borevković, Ramić, Vuco, Kovačić, Topić, Mihić, Posavec, Aralica... Vinogradar nije bio kompletan. Izostali su Poljak, Povrženić i Ristovski. No, ostali su igrali: Bašić, Vukić, Bagarić, Dalić, Belan, Leko, Šćrbec, Terzić, Hajdarević, Pršo, Prijić, Španić, Braja, Šipuš, Rupčić, Miličević, Mislimi, Štulec, Stilinović.

 Bilo je zanimljivo, osobito u prvom poluvremenu. Šanse su se kretale ovako: Čondrić, vratar Rudeša, je uspješno otklonio opasnost koja je potrajala valjda i punih deset sekundi; potom je Vinogradar pogodio stativu; slijedila je prigoda gostiju (Aralica) da bi pri kraju Topić pogodio prečku. U drugom poluvremenu je također bilo šansi i za Rudeš, no uspješnu solo-dionicu je odigrao Vinogradarov Miličević.

Pitao sam prije početka domaćeg trenera Gomerca zašto su dogovorili susret s Rudešom. Možda su to trebali u pripremema dok je Rudeš još bio na čelnoj poziciji, pa da se vidi koji je prvak bolji.

-Nismo već dva tjedna igrali prijateljsku, treba nam što više utakmica. Osim toga i tereni su sada dobri, objasnio je  Gomerac.

Rudeš u proljetnom dijelu prvenstva još nije zabio gol, a nije ni danas u Jaski. Došli su svi glavni: trener Bišćan koji je dobio drugoligašku licencu, predsjednik i sportski direktor Ivan Knežević, direktor Tomislav Knežević. Bio je i tata Vuco. Sin je nosio kapetansku traku.

-Mislim da je loše razdoblje iza nas i da će od subote krenuti u duhu našeg renomea. Iznimno smo zadovoljni rasporedom u trećoj rundi prvenstva - devet od 11 utakmica igramo u Zagrebu, kazao je Ivan Knežević.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>