SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

O Ivkoviću, Šikiću, Lokomotivi, Tataru i Kendešu! Hoće li Makedonac biti novi trener na Kajzerici?

Foto: Šogy/ Tomislav Ivković
 
Nazvao sam Tomislava Ivkovića (57) staroga znanca još dok je branio za Dinamo, a sada trenera Slavena Belupa. Dva su za to bila razloga. Prvi, Slaven Belupo u petak u Koprivnici dočekuje Lokomotivu, Ivkovićev bivši klub i ako pobijedi prestići će "lokose" na ljestvici i jesen završiti na šestom mjestu. Gosti bi bili sedmi. Lokomotiva je uoči prošloga kola smijenila trenera Tokića i privremeno postavila njegovoga zamjenika Draženka Prskala. Zasad se to nije isplatilo. Izguilo se od Hajduka, direktor Šikić je pomalo okrivio suca, još se očekuje gostovanje u Koprivnici i potom izbor novoga trenera. Da kažem da će to biti Makedonac, negdašnji igrač Dinama, Šikić bi me iskritizirao: Odakle ti znaš tko će biti trener i prije mene"? Premda je pitanje da li bi to Mamićev ljubimac Goce i htio.
I Ivković me u početku "otkantao":
- Ne igram ja da bih nekoga prestigao nego da bih u svakoj utakmici pobijedio. Tako će biti i u 
petak.
Drugo pitanje Ivkoviću bilo je o Vici Kendešu (23) i Benjaminu Tataru (23) o "našima" (mislim na SportNews) drugoligašima  koji su 7. srpnja ove godine preselili u Koprivnicu u Prvu HNL. Tatar je u Gorici bio najbolji drugoligaški igrač, a Kenedeš iz Dragovoljca vrlo dobar. Pa smo misli da će odmah dobiti mjesta u Slavenu. Ali nisu, zapravo nisu postali standardni prvotimci ni kod Kopića ni zasada kod Ivkovića. Ulazili su uglavnom s klupe, iako je Kenedeš odigrao više i češće je počinjao. Ipak najviše je u jednoj utakmici odigrao Tatar i to u nedjelju u Rijeci do 86. minute.
-To ide teško, odobrovoljio se Ivković. Velika je razlika između Prve i Druge HNL. Neki se prilagode odmah, nekima treba više vremena, a neki se ne prilagode nikada. Što se ove dvojice tiče na kraju polusezone ćemo povući crtu.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>