SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lučko je napustilo 10 igrača i došlo je 12 novih. Došli su jake snage Krsnik, Batarelo, Polić, braća Filipovići...Ali su otišli i B. Petrović, Mihaljević, braća Richtari, Matoš... Samo s Međimurjem i U23 SAD u pripremama doma

Trener Dražen Biškup obavio je prvu prozivku. Lučko je novu sezonu počelo s 26 igrača. Od njih neki su iz juniorskoga pogona. Otišlo je 10 dosadašnjih igrača, a došlo je 12 novih.
Otišli su: B. Petrović, Barišić, Oršolić, F. i B. Richtar, Matoš, Simeunović, Pedišić, Kramer i Mihaljević.
Došli su: Krsnik (Gorica), Batarelo (mađarski klubovi), Ribić (Vinogradar), N, Filipović i V. Filipović (Dubrava), Kaltak (Zagreb), Vlak (Trnje), Roglić (Vinogradar), Banović (Krajina), Ceraj (Inter), Polić (Novigrad) i Marić (Istra).
Starosjedioci plus juniori su sljedeći: Koprić, Jagatić, Lončar, Kunštić, Vajdovčić, Luetić, Krpan, Knezović, D. i Š. Pešić, Bencetić, Delač, Marinić i Belak.
Asistent prvom treneru je Mladen Stipković, vratare će trenirati Igor Tejić dok će fizioterapeutske poslove obavljati Kristijan Burić.
Uprava će djelovati u sastavu: Plahutar (predsjednik) Ljevar i Bago (dopredsjednici), Kantero (direktor) i Perišić (tajnik).
-Do 11. kolovoza odigrati ćemo šest utakmica. Samo dvije igrati ćemo u Lučkom: 28. VII s Međimirjem i 1. VIII s U23 selekcijom SAD. S Dragovoljcem, Sesvetama, Varaždinom, Jarunom, HAŠK-om i Dugim Selom, biti ćemo gosti, informira trener.
-Naš je cilj je od prvoga do petoga mjesta, naglašava predsjednik.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room