SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar nije u formi, ali ruši snagom svojih imena. Došli još i Ottochian i Džida iz Zrinjskog. No, pokraj svih zvijezda trenutačno je izgleda najbolji igrač, bek Grdenić. Zagorcu nešto malo nedostaje

VINOGRADAR - ZAGOREC 2:0 (0:0)
 
MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Dadić (Zagreb) 7,5. Pomoćni suci: Valešić i Grgurić (Kutina). Četvrti sudac: Maleš (Zagreb).
 
Strijelci: 1:0 - Bjelanović (66), 2:0 - Štulec (82).
 
VINOGRADAR: Bašić 7, Džida 6,5, Bagarić 7, Ivkovčić 7,  Grdenić 7,5, Šćrbec 7, Dučkić 6,5, Filipović 6,5 (od 46. Povrženić 7), Ottochian 6,5 (od 78. Štulec 7), Bjelanović 7,5 (od 84. Pavlešić -),  Prijić 5,5. Trener Gomerac 7.
 
ZAGOREC: Vinceljak 6,5, Postonjski 6, Sambol 6, Cerovec 6, Landripet 6, Poljak 7, Majcenić 5,5 (od 74. Sedak -), Kunštek 5,5, Hanžić 5,5 (od 71. Pasariček -), Kanceljak 6 (od 67. Turniški -), Smrekar 6. Trener Vincelj 6.
 
Ocjena utakmice; 7.
Igrač dvoboja: Bjelanović (Vinogradar)
 
Bilo je zanimljivo pogledati četiri ponajbolje momčadi na početku prvenstva koje odumire i gdje će u posljednjoj dionici toga afirmiranoga natjecanja zanimljiva, zapravo, biti samo borba za prvo mjesto.
Kakav su dojam ostavili Vinogradar, Zagorec, Trnje i Opatija?
Vinogradar je pobijedio Zagorec s 2:0 (0:0) i pokazao moć, iako ne i formu. Vinogradar ima pojedince koji bi morali donijeti treću uzastopnu titulu i čak, ako se neko toliko uspješno suprotstavi, kao Krapinčani u prvom poluvremenu, jednostavno se ne može više od častnog poraza u nastavku. Poraz je mogao biti i uvjerljiviji da je Vinogradar iskoristio i pet preostalih šansi. Vinogradar se pojačao s još dvojicom igrača: iskusnim i poznatim Andreom Ottochianom (30), igračem Istre, Intera, Cibalije i Karlovca, te 19-godišnjim desnim bekom Markom Džidom koji je pristupio iz mostarskog Zrinjskog. Zbog toga je Marijan Grdenić, 20-godišnji desni bek koji je donedavno igrao za Kurilovec premješten na lijevu stranu. A taj Grdenić se pokazuje trenutačno najboljim igračem - pazite najboljim igračem - iako rijetko takvu aureolu stječu bekovi. I to najboljim na lijevoj strani. a kakav bi tek bio na desnoj? Ali kako kod nas vlada logika da su samo strijelci ti koji vladaju, onda igrač ove pobjede nije Grdenić nego Bjelanović!
Na Vinogradarovoj klupi su i takva imena kao L. Čakarun, Povrženić, Štulec i Topić.
Zagorec će biti jak, ali njegov najbolji igrač je i dalje veteran Stjepan Poljak. On perfektno igra zadnjeg veznog, ali kao da mu dovoljno ne pomažu Kunštek i Majcenić. Čini se da se baš od njih počela povijati Zagorčeva zgrada u drugom poluvremenu.
Opatija je od lani slabija za ozlijeđenog i operiranog Ugrinu.
Trnje je otprilike jako kao Zagorec. Dok ne vidimo kad se sastanu 3. studenoga.
Treba vidjeti i HAŠK i pojačani Krk.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room