SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Održana izvanredna skupština NK Trnje. Predsjednik Trnja Profozić: Postavili smo si ambiciozne ciljeve jer vjerujemo u svoj potencijal

Trnje je održalo izvanrednu skupštinu na kojoj je iznešeno izvješće o proteklom radu i zacrtani ciljevi u narednom razdoblju. Jakov Sivrić direktor i Tomislav Profozić, predsjednik NK Trnja za SportNews nakon skupštine rekli su:

Jakov Sivrić, direktor NK Trnje

”Velikim trudom i radom brojnih simpatizera, navijača, volontera, vodstva kluba, igrača i svih zaljubljenika u sport, prionuli smo poslu. Naravno da se svi potrebni radovi ne bi mogli izvesti bez pomoći Grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, Sportskog saveza Grada Zagreba i Gradske četvrti Trnje, na čemu smo im iznimno zahvalni.
Klub želi nastaviti svoj napredak s Omladinskom školom nogometa, te održati prijateljski odnos sa svojim navijačima i partnerima, u sportu i van sporta, kao što želi i osigurati da njegova infrastruktura zadovoljava sve zahtjeve sigurnosti i udobnosti, te da bude preduvjet kvalitetnoj produkciji igrača;”

Tomislav Profozić, predsjednik NK Trnja

”Postavili smo si ambiciozne ciljeve jer vjerujemo u svoj potencijal i stoga što imamo snažnu potporu naše skupštine, članova i simpatizera. Želimo i putem svoga predstavnika aktivno i ravnopravno sudjelovati u tijelima Zagrebačkog nogometnog saveza, jer svojim iskustvom i zalagnjem zasigurno možemo doprinijeti daljnjem razvitku sustava.”

Priopćenje NK Trnja povodom Izvanredne skupštine:

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room