SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo predstavio nove dresove, bez Kranjčara i Mamića, pokušaj nije uspio, To nije bio dobar napor da se pridobiju navijači. Blistala glasnogovornica Špičić

 Foto: Djuka / Zajednička fotografija Foto: Djuka / Zajednička fotografija

Bilo je vruće na maksimirskom zdanju. Dinamo je pokazao nove dresove, ali je sve imalo i neki novi smisao. Zbližavnja s navijačima za koje mislim da nije uspjelo. ali je samo kao pokušaj ispunilo svoju svrhu. Sandra Špičić i Vedran Attias  zaduženi za komunikaciju s javnošću odigrali su izvanrednu ulogu. Petorica dinamovaca, Ježina, Ćorić. Rog, Antolič, Pivarić i Henriquez, odigrali su protiv navijačkog sastava na polovici terena s umjetnom travom i pobijedili s 1:0 pogotkom Henriqueza. Za navijače - članove kluba, kupce godišnjih ulaznica - branio je Šemper, a igrali Filipec, Gašparec, Knežević, Krasić i Bencetić. Nije bilo dobro što su izostali Cico Kranjčar i savjetnik Zdravko Mamić. Novinara je bilo  puno. Za titulu misice neformalno borile su se Sandra Špičić i reporterka Hrvatskog radija Lada Franjčić. Svoj izbot zadržat ću za sebe.

To je na neki način bio pokušaj Dinama da se približi navijačima. Samo po sebi dobra ideja, ali realizacija nije bila dobra. Rekoh, navijača praktički nije bilo, nije bilo ni Kranjčara ni Mamića, a, negdje u daljini uočio sam Vlaka. Ali taj je toliko tmuran da mu se nisma usudio ni približiti. A u medijskom smislu ja sam iz njega načinio golmana. Mislim tu na Večernji list. Možda i Srtebrić, njegov Petrinjac i jedva čekam da napišem istinu o tom "srebrnom". Dosta je bilo skrivanja iza "čestitam, čestitam".

Fotogalerija:

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room