SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lokomotiva zasluženo dobila, direktor Šikić drhtao do kraja, Ivkovićeva "jezikova juha" Bočkaju. Istrin Miloš slomio prst

Foto: Šogy / Rožman i Marić strijelci za LokomotivuFoto: Šogy / Rožman i Marić strijelci za Lokomotivu

LOKOMOTIVA - ISTRA 1961 2:1 (2:0)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja oko 150. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) 7. Pomoćni suci: Stolnik (Hraščica) i Šarić (Županja). Četvrti sudac: Cestarić (Sisak)
Strijelci: 1:0 - Rožman (10), 2:0 Marić (35), 2:1 - Roce (81)
LOKOMOTIVA: Zagorac 7, Karačić - (od 23. Kolinger 6), Majstorović 6,5, Rrahmani 6, Rožman 7, Halilović 7, Šunjić 6,5, Ivanušec 6,5, Grezda 6,5 (od 76. Bočkaj -), Doležal 7,5, Marić 7 (od 68. Majer -). Trener Ivković 7.

ISTRA 1961: Iveša 6,Miloš - (od 7. Kelmendi 6), Mitrevski 6, Georgijev 6, Bertoša 6, Paracki 6, Stepčić 6,5,Mario Lucio 6,5 Collins 6 (od 79. Roce 7), Solomon 6, Gržan 6 (od 59. Bouhna 6,5). Trener Tomić 6.
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Doležal (Lokomotiva)

-Ne možemo bez frke pri kraju, poskočio je nakon zadnjeg sučevog zvižduka direktor Lokomotiva Božidar Šikić Poslije smanjenja vodstva domaćih, Istra je pri samom kraju postala opasna tako da je čak i vratar Iveša u jednoj situaciji došao u šesnaesterac Lokomotive. Ali izjednačenje se nije dogodilo i ono zapravo i ne bi bilo zasluženo jer su domaći dvije trećine utakmice bili apsolutno bolji, razigrani na na širokom prostoru i snalažljiviji po hladnoj i jakoj kiši i skliskom terenu.
Siniša Rožman kojega sam s užitkom gledao u Sesvetama, lijevi bek, zabio je prvi gol efektno glavom, poslije ubačaja Karačića, ali je trener gostiju za taj pogodak kao i Marićev na ubačaj Doležala, okrivio svoju obranu. Ivković nije za smanjenje rezultata nikoga svojega izravno okrivio, ali je kazao da je stjecajem okolnosti morao iz igre povući Marića i Grezdu i bez obzira što je uveo jednako dobre Majera i Bočkaja, sustav igre se poremetio. Bočkaj je ušao i nešto zabrljao na desnom beku, pa je popio oštru trenerovu "jezikovu juhu". Bilo je malo gledatelja pa su se treneri mogli dosta dobro čuti sve do vrha tribine.
-Totalno smo dominirali do 70. minute, komentirao je trener Ivković. Zbog ozljede sam već u 23. minuti morao povući Karačića, Do četvrtka Majer je imao temperaturu, a Bočkaj dva tjedna vukao ozljedu koljena.
Što je s Radonjićem centarforom, njega već dugo nema?
-Radonjić ima neku neobičnu ozljedu tabana. Da nam je on bili bismo 20 posto jači.
Istra 1961 više nije momčad koja je u Zagreb i Zaprešić uglavnom dolazila po porcije. To je sada sastav s glavom i repom.
-Miloš je slomio prst i morao sam ga povući već u sedmoj minuti, a dosta taktike predvidjeli smo baš na njemu. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji, ali bez konkretne završnice, zaključio je gostujući trener Tomić.

Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room