SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dragovoljac iz pozitivno u negativni niz, Imotski s 15 igrača odnosi bodove. Sunagić prekasno premješten na bok

Foto: Djuka / Sunagić Dragovoljac, Gudelj ImotskiFoto: Djuka / Sunagić Dragovoljac, Gudelj Imotski

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - IMOTSKI (1:1) 2:3

ZAGREB -ŠNC Stjepan Spajić . Gledatelja oko 100. Sudac:Mlinarić Vlatko (Sisak) Mioković Tomislav (Sisak) Laco Zvonimir (Slavonski Brod)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Goda (od 75 Majstorović), Čagalj, Petanjek, Zlatar, Krajček (od 74 Štrok), Sunagić, Kendeš (od 83 Žeželj), Bukvić Eller, Božić

IMOTSKI: Gudelj, Šuto, Landeka, Žužul, Tomičić (od 73 Šimić M.) ,Puljić (od 75 Šimić l.), Mandarić ( od 87 Kilić), Paponja, Bošnjak, Puljić, Serdarušić

 

Imotski se domogao bodova iako je došao sa  samo 15 igrača od kojih su neki bili pod ozljedom. Dragovoljac je već u 14' došao do vodstva golom Elera. Imotski se branio i odbrana mu je djelovala dosta smušeno koju je vratar Gudelj postavljao, hrabrio i vodio, a samo zbog nekoliko njegovih vrhunskih intervencija rezultat se nije promijenio u korist domaćina, ali u 29' jeste u korist Imoćana golom Mandarića. Inicijativa i posjed nije donio prednost Dragovoljcima do kraja poluvremena. 

Odmah na početku drugog dijela Bošnjak zabija za vodstvo gostiju. Dragovoljac ima posjed, Sunagić a nekoliko lopti upošljava prednju dragovoljčevu liniju koja ne uspjeva ozbiljnije ugroziti Gudelja. Imotski vreba iz kontre, postiže dva gola, koji nisu priznati zbog zaleđa i onda se Bošnjak u 79' ponovo upisuje listu strijelaca. Dragovoljac kreće s centra lopta dolazi kod Štroka koji velemajstorski pogađa i ostavlja nadu za Dragovoljac. 

Sunara mjenja Kendeša s Žeželjom, Sunagića premješta na krilnu poziciju čime igra igra Dragovoljca dobiva na višem ritmu, Sunagić u suradnji s Štrokom radi nered u odbrani Imotskog. Na kraju zaslužen pobjeda Imotskog koje ostavilo puno bolji dojam za fenjeraša na tablici.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room