SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

ZNS ne želi djevojčice u muškim pionirskim momčadima, NK Žerjavinac traži službeno očitovanje.

"U natjecateljskoj sezoni 2018/2019 djevojčice koje su članovi muških velikonogometnih klubova mogu se natjecati za iste klubove najdulje u kategoriji starijih limača tj. djevojčice rođene 2007.god. i mlađe." obznanjeno je u glasniku ZNS-a obznanjeno je u glasniku ZNS-a. Ovakva odluka izazvala je nezadovoljstvo roditelja i klubova, a stiglo nam je otvoreno pismo iz NK Žerjavinca koje je potpisao tajnik Tihomir Butić u nastavku ga u cijelosti prenosimo.

"Poštovani,
nastavno na ovu genijalnu novotariju o nemogućnosti igranja djevojčica u selekcijama mlađih pionira, molim službeno očitovanje koje bi prezentirali oduševljenim roditeljima u koje ženske nogometne klubove na istočnom  dijelu grada (Sesvete, Dubrava...) da upišu svoje kćeri ?!
  Molim ne spominjite Agram jer moja kćer tamo igra i odlazak na treninge kroz tjedan preko cijelog grada je nemoguća misija (jer klub nema svoje igralište te ima neprikladne termine za treninge kao i za utakmice) , kao niti Dinamo koji baš i nema interesa za neku masovnost !
 Ako ste mislili pojačati ženske klubove (koje?!) mislimo da je to pucanj u prazno, dogodit će se to da će i ove cure koje sada kod nas treniraju (imamo fala Bogu četiri 2005. i 2006. godište) prestati igrati. Ako Vam je to bila namjera, svaka čast... 
lp,
Tihomir Butić"

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>