SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar kroz proljeće bez poraza, po nekim izračunima najbolji u sve tri skupine. Dalić: Bitno je da budemo uvjerljivo prvi, o Drugoj HNL neka odlučuje Uprava

Foto: djuka / Vedran Dalić pouzdani stoper VinogradaraFoto: djuka / Vedran Dalić pouzdani stoper Vinogradara 

Ako usporedimo sve tri skupine treće lige moglo bi se reći da je Vinogradar najbolji. Evo kako: Vinogradar ima 43 boda u skupini sa 16 momčadi, Varaždin ima 39 također u skupini sa 16 momčadi, dok je Hajduk II skupio 48, ali u skupini s 18 momčadi. Ima, dakle, dvije utakmice više i kako Vinogradar žanje bodove vjerojatno bi i on u skupini s 18 momčadi imao najmanje koliko i Hajduk II. Vjerojatno i više.

Vinogradar je prošao još jedno zahtjevno gostovanje bez poraza; prošao je Opatiju u utakmici bez golova, te je njegov proljetni skor 11 bodova, bez poraza i s gol razlikom 12:2 u pet susreta.

Vedran Dalić (21), stoper, jedan je od najboljih igrača. U Opatiji je odlično obavio tešku zadaću čuvanja Marka Bjelanovića, također jednog od najboljih igrača trećih liga.

-Obavio sam to u paru s Bagarićem, objašnjava Dalić i dodaje:

-Ne znam jesam li igrao na gorem terenu. Nema trave, samo pijesak. Zbog toga utakmica nije oduševila, igralo se gotovo bez šansi. Za nas je jednu imao Prijić.

Kako ćete dalje s obzirom na to da Druge HNL ipak neće biti?

-Nama igračima je cilj pobjeđivati i na kraju biti uvjerljivo prvi. O ostalome neka brine i odlučuje Uprava.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>