SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Izvanredna predstava u Lučkom. Rudešu (samo) bod, ali i povratak u formu Havojića i Ćubela. Lučko povelo golom Borne Petrovića

Foto: Djuka / Borna Petrović gol za bodFoto: Djuka / Borna Petrović gol za bod

LUČKO - RUDEŠ 1:1 (1:1)

ZAGREB - Stadion Lučkog. Gledalaca: 500.. Glavni sudac: Repušić (Runovići) 6. Pomoćni suci: Jakšić (Solin) i Pušić (Zagreb). Četvrti sudac: Pečarić (Zagreb).

Strijelci: 1:0 - Petrović (28), 1:1 - Jelić Balta (44)

LUČKO: Radelić Žarkov 7, Bajalica 6,5, Pezo 7, Lončar 7, Rihtar 7, Brtan 6,5, Baltić 6,5, Janjiš 7 (od 74. Karamatić -), Bae 7 (od 83. Jurić -), M. Tolić 7 (od 64. Shin -), Petrović 7,5.. Trener D. Biškup 7..

RUDEŠ: Hendija 7, Franić 7, Borevković 7, Jelić-Balta 8, Boršić 7,5, Vuco 7, Grbić 7 (od 86. Topić -), Kamenar 7 (od 67. Ljubičić -), Havojić 7,5, Ćubel 7,5 (od 78. Aralica -), Babić 7.. Trener Bišćan 8.

Ocjena utakmice: 8.
Igrač dvoboja: Jelić Balta

Lučko i Rudeš odigrali su Izvanredno dramatičnu i do krajnjih granica borbenu utakmicu. Lučko se bori za opstanak, a Rudeš za čelnu poziciju, no to se nije toliko vidjelo, iako je Rudeš bio bolji, osobito u drugom poluvremenu, kada se šanse redale kao na tekućoj traci. Matko Babić je u 55. minuti bio u nesvagdašnjoj prigodi. Lopta se valjda punih desetak sekundi odbijala pa opet dolazila k njemu, ali mrežu nije uspio zatresti.
Gledao sam Lučko prije nekoliko tjedana u teškoj pobjedi nad Imotskim (2:1) i činilo mi se da su Lučani "jad i bijeda". Ovoga popodneva, iako su igrali protiv vodećeg na ljestvici, nije izgledalo da se domaći bore za goli život. Jest da je Rudeš trebao dobiti, ali se, ruku na srce, i Lučko predstavilo kao momčad koja ne bi smjela strijepiti za status.
Čak negdje pri kraju prvih pola sata poslije dominacije gostiju Lučko je povelo i ubrzo je Hendija izvrsno intervenirao na udarac M. Tolića. To je trenera Bišćana potaklo da pozove kapetana Grbića i kaže mu:
-Grba nema stajanja!
Rudešovi krilni napadači Havojić i Ćubel konačno su opet u formi i to se apsolutno odrazilo na igru gostiju.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>