SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Samoboru prijeti ispadanje, trener Bašić se još ne predaje, ali uvjet su pobjede nad Segestom i Vinogradarom. Kustošija je dodatno rasklimala luster

Foto: Djuka / S jesenskog sraza Samobora i StupnikaFoto: Djuka / S jesenskog sraza Samobora i Stupnika

Samobor je u poziciji rasklimanog lustera,  dovoljno je da netko udari laktom i evo ga među četvoricom koji sigurno ispadaju. Ponovit ću da grad povijesne tradicije i kulture, dobro stojećih ljudi, vrlo ugodan za življenje u kojemu su mnogi bogati Zagrepčani našli svoje utočište, sa razvijenom okolinom, kuburi s nogometom. Umjesto da igra u Drugoj HNL, on je u poziciji da ispadne u četvrtu. Gradski oci, odnosno nogometni  dužnosnici nisu imali snage zadržati ni dvojicu najboljih Ivkovčića  i Bašića koji su otišli u Vinogradar. Sjećam se samoborskoga nogometa daleko u natrag. I pokojnih Bastijančića i Gabreka Medveda. Uvijek bez sloge i samo ogovaranja i ogovaranja. Sjedim kod Gabreka na objedu, a on protiv ovoga i onoga!

Prije nekoliko kola momčad je preuzeo Stjepan Bašić čelni čovjek samoborskoga nogometa. I činilo se da je krenulo dobro. A u onda je u prošlom kolu uslijedio poraz od Kustošije na domaćem terenu. Sada je opet panika. Ne bih mogao reći da je trener u strahu, on je uvijek optimist.

-Ne bih se prihvaćao toga da ne vjerujem u povoljan ishod, kaže Bašić.

Samobor je treći odotraga s bodom više od četvrtog Dugog Sela. Ako ispadaju četvorica onda je to ta skupina. Stupnik i Zagorec imaju pet odnosno šest bodova manje.

-Sada je bitno da pobijedimo Stupnik u Stupniku. Ali je i važno da Dugo Selo na svom terenu ne pobijedi Maksimir, kombinira Bašić.

Ja sam gledao susret Maksimir - HAŠK i meni se čini da je Maksimir savim zreo za ispasti. Iza njega su četiri uzastopna poraza, a pred njim utakmice s Dugim Selom s Trnjem i u Poreču. Ne vidim gdje bi mogao dobiti?

-Svi klubovi s 30 bodova i manje, a to su Maksimir i Vrbovec u opasnoj su zoni. smatra Bašić.

A i Vas treneru čekaju teške utakmice sa Segestom i Vinogradarom na domaćem terenu. Mislim da to ne možete proći. osim HAŠK-a u zadnjem kolu koji u subotu igra povijesni susret sa Zagorcem na svom terenu?

-Vidjeli ste da je Vinogradar pao u Krapini. Možemo ga dobiti ako u utakmicu uđe opušteno, nada se Bašić.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>