SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vulelija sportski direktor Maksimira: Vidovića neću smijeniti. U 40 godina karijere nikada nisam ispao. Kustošiji neću pomoći, ja sam Trnjan i igrat ću za njega. U Dugom Selu neće biti rata

Foto: Djuka / Dinko Vulelija za vrijeme utakmice Maksimir - HAŠKFoto: Djuka / Dinko Vulelija za vrijeme utakmice Maksimir - HAŠK

Dinka Vuleliju, sportskog direktora Maksimira, ne napušta naboj još od nedjelje kada je njegov klub doživio četvrti uzastopni poraz i  to na domaćem terenu od HAŠK, s katastrofalnih 0:4.

Rekli ste da ćete u ponedjeljak povući neke poteze. Jeste li možda smijenili trenera Vidovića?

-Ne dolazi u obzir. Vidović je nesmjenjiv. Glavni krivci za posrtaje su igrači. Protiv HAŠK-a su igrali sramotmo, naglašava Vulelija.

Sada je odjednom krenula priča da ćete ispasti? Nemate koga pobijediti. U Dugom Selu ćete doživjeti bratoubilački rat. Trnje ne smijete pobijediti jer ćete u Drugu HNL pustiti Kustošiju. U Poreču nemate šanse?

-Sve su to laži. U Dugom selu neće biti nikakvoga rata. Što se Kustošije tiče ja za nju neću igrati. Ja sam Trnjan, meni je Trnje draže od Kustošije i tako ću se ponašati. Kako bismo mi ispali prije HAŠK-a kad imamo dva boda više. To je na izvjestan način pritisak da se riješite Maksimira.

Čujem da su igrači nezadovoljni "rijetkim" isplatama?

-Slabo čujete. Mi smo među pet klubova koji to čine redovito.

Znači nećete ispasti?

-U 40 godina svoje karijere nikada nisam ispao. Bio sam samo mnogo puta prvak, poručuje Vulelija.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>