SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Po bod u drami na Peščenici! HAŠK vodio s 3::0, Zagorec izjednačio na 3:3. Ponajbolji domaći igrač Miloš se ženio i to je razlog propusnosti HAŠK-ove obrane. Svadba ugovorena prije godinu dana

HAŠK - ZAGOREC 3:3 (3:1)

ZAGREB - Stadion na Peščenici. Gledalaca: 180. Glavni sudac:Ješić (Sisak) 7,5. Pomoćni suci: Jušić (Kutina) i Blažeković (Sisak). Četvrti sudac: Brdarević (Jazavica)

Strijelci: 1:0 - Zelenika (7), 2:0 - Brlečić (15), 3:0 - Zelenika (20), 3:1 - Smrekar (39), 3:2 - Čunčić (47), 3:3 - Marić (55)

HAŠK: Marković 5, Cho 6 (od 28. Vinković 5), Barišić 6, Ivezić 5,5, Mlakić 5,5, Šugić 7, Mraković 7, Kosić 6,5, Sekulić 6, Brlečić 7, Zelenika 7,5 (od 62. Mudražija -). Trner Ninković 6.

ZAGOREC: Hadžić 6, Oraić 6 (od 85. Cindrić -), Čunčić 7,5, Lešković 6, A. Landripet 6, Marić 7, Strabić 6 (od 46. Hanžić 6), Kunštek 7, Postonjski 6,5, Kresonja 7 (od 63. M. Landripet -),  Smrekar 7. Trener Vincelj 6,5.

Ocjena utakmice: 7,5.

Igrač dvoboja: Čunčić (Zagorec)

Bila je to velika drama, dostojna okršaja momčadi koje žele nastaviti u Trećoj HNL zapad. HAŠK je počeo fantastično i već poslije 20 minuta domaći su vodili s 3:0. Šugić je u sredini terena bio izvanredan, Brlečić na krilu također, a iskusni Ivan Zelenika neumoljivi dvostruki strijelac. Ako je i primao Zagorec nije djelovao kao da igra prekriženih ruku. Poslije 0:3 Krapinčani su se okrenuli "odlučujućoj bitci". Pozavidjeti im je mogao i sam Matija Gubec. Do izražaja je došlo veće iskustvo njihovih afirmiranih igrača Čunčića, Kunšteka i Smrekara, potpmognutih odličnim lijevim krilom Kresonjom i veznim igračem Marićem.. HAŠK-ovci, iako u sigurnom vodstvu, počeli su posrtati i poslije smanjenja vodstva na 3:1 oni su pali u šok koji se nastavio i u drugom poluvremenu. Šugić je "nestao", vratar Marković postao je nevjerojatano nesiguran, isto tako i stoper Vinković. Dvostruki strijelac Zelenika se ozlijedio i u 62. minuti je izašao. 

Zagorci su bili ubojiti i izjednačili su na 3:3. U samoj završnici HAŠK se probudio iz šoka i u 86. i 90. minuti preko Sekulića i Mudražije imao sto postotne prigode. No, najveću je propustio gostujući napadač Smrekar u 90+3 minuti. Veliki napadač nije donio nadu svojoj momčadi.

Kad sam uoči početka utakmice pogledao sastave vidio sam da u momčadi HAŠK-a nema Miloša, stopera, najboljeg igrača u prošlonedjeljnoj visokoj pobjedi nad Maksimirom i prije toga igrača Vinogradara.

Što je s Milošem, pitao sam predsjednika Vinka Barišića:

-Miloš se danas ženi. Znamo da nas to može koštati, ali svadba je zakazana prije godinu dana.

Tako je i bilo. Da je igrao Miloš vjerojetno ne bi bilo onoga neobjašnjivoga pada na kraju prvoga i u većem dijelu drugoga poluvremena.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>