SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vulelija: Maksimir će opstati iako mnogi to ne bi željeli. Igralište je gotovo, čeka se samo svečano otvorenje, da se nismo borili danas bi ovdje bile zgrade.

Tragom vijesti da su juniori Maksimira odustali od natjecanja 3. NL Središte dogovorio sam razgovor s Dinkom Vulelijom sportskim direktorom NK Maksimir.
Vulelija me dočekao na terenu s umjetnom travom koji se upravo dovršava i ponosno u svom stilu objašnjava da ostaje još samo da s gradonačelnikom Milanom Bandićem dogovori svečano otvorenje igrališta.
- Kao što vidite teren je gotov, tribine će stići za koji dan. Da se nismo borili danas bi na ovome mjestu zatekli zgrade, a Maksimir ne bi ni postojao. Nije bilo lako izdržati svo ovo vrijeme dok se gradilo ovo igralište, trenirali smo svugdje, održavali momčadi mlađih kategorija, na kraju s juniorima nismo uspjeli završiti sezonu, govori Vulelija.
Hoće li biti sankcija zbog juniora?
- Svjesni smo da će biti nekakvih posljedica, ali ništa dramatično, iz lige nećemo ispasti jer ćemo na kraju imati rezultat, vidjet ćemo kakva će odluka biti. Dovršetkom terena cijela priča oko kluba će se promijeniti, osim terena uredili smo i klubske prostorije i svlačionice.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>