SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošiju bod ostavio u utrci za Drugu HNL. Vodeći Vinogradar koji na domaćem terenu dominira i ubire sve, već petu utakmicu za redom nije dao gol u gostima

Foto: Djuka / BašićFoto: Djuka / Bašić

KUSTOŠIJA - VINOGRADAR 0:0

ZAGREB - Igralište Kustošije. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Marić (Sisak) 7. Pomoćni suci: Vulić (Novska) i Jušić (Kutina). Četvrti sudac: Ješić (Sisak)

KUSTOŠIJA: N. Đurđek 7, Mihelčić 7, Pavlović 7,5, Pavliš 7, Rebernjak 7 (od 63. Martinko -), Vragolović 7 (od 78. Meštrović -), Močilac 7, Šušković 7, Horvat 6,5 (od 68. Borac -), Višić 6,5, Al Tharwan 6,5. Trener Jurčec 7.

VINOGRADAR: Bašić 7,5, Šipuš 6,5 (od 46. Vukić 7), Bagarić 7,5, Ivkovčić 7,5, Mislimi 6,5 (od 74. Štulec -), Šćrbec 7, Poljak 7, Povrženić 7, Miličević 7, Rupić 6 (od 46. Terzić 6),, Prijić 6. Trener Gomertac 7.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Bašić (Vinogradar)


To je bila borba, prava bitka, doduše bez golova i s malo šansi, ali s jasnim ciljevima. Kustošiji je trebala pobjeda, ali je na kraju zadovoljna i s jednim bodom, jer je ostala u utrci za poziciju koja vodi u Drugu HNL. Vodeći Vinogradar koji ima debelu prednost i želi naslov, ima sljedeću situaciju: već petu utakmicu u gostima Vinogradar nije dao gola, nije pobijedio i osvojio je tek četiri boda. Dok u Jastrebarskom dominira, ubire sve i čini se se nezadrživim, kad ode izvan topovi i nišani zataje.
-Izvadio sam Mislimija i ubacio napadača Štuleca, sve u nadi da ćemo ih pritisnuti i zabiti, jadao se trener gostiju Gomerac.
Prijić je imao veliku prigodu u 67 minuti. Inače mnogo kompliciranije situacije on rješava na jednostavniji način i pogađa. I Terzić je u 86. mogao zabiti, ali to je bilo sve. Točno je da je Vinogradaru pripalo drugo poluvrijeme, ali je prvo bilo Kustošijino. U 17. minuti Višić je bio sam pred Bašićem, no sveukupno, vjerojatno najbolji igrač Bašić je i to skinuo. Nikola Đurđek nije skidao jer gostujući udarci nisu išli u okvir vrata. Da je Kustošija povela u početku kada je bila bolja možda bi se sadržaj drukčije razvijao.
-Utakmica je bila jako odgovorna. Vrijeme je bilo teško za igru. Pobjeda bi nam jako dobro došla, ali i s bodom smo zadovoljni, rekao je trener Jurčec.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>