SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

HAŠK uz "veliki prasak" prošao Vrbovcem. Šugić odličan. Miloš poslije ženidbe dirigirao. Izostali Zelenika i Brlečić. Kustošija, Vinogradar, Sisak i Samobor, oni ga još čekaju

HAŠK je grunuo u Vrbovcu, ne kao puška, nego kao tenk! Tri komada u domaćoj mreži zaustavili su Vrbovec na 12. mjestu i 30 bodova i sada mu slijedi gostovanje kod susjednoga rivala Dugog Sela koje je za dva njesta i tri boda slabije. HAŠK je skočio na 10. mjesto s 32 boda. Ali još nitko nije siguran jer je nepoznanica i broj klubova koji će ispasti. Po najnovijoj verziji ispati će samo tri kluba. Ako je Stupnik taj koji će biti zadnji, Dugo Selo i Samobor imaju najteže rasporede. Osim ostalih i utakmice s Vinogradarom.

Trener HAŠK-a Ninković djeluje zadovoljno poslije "velikoga praska" u Vrbovcu, iako ne tvrdi da je status osiguran:

-Bit će neizvjesno do posljednjega kola. Naš raspored nije baš lagan, no i druge čekaju iskušenja. Kod kuće igramo s Kustošijom i Vinogradarom, a gostujemo u Sisku i Samoboru.

Ako se uzmu četiri komada Maksimiru, tri u Vrbovcu i 3:3, poslije 3:0 sa Zagorcem u vašim motorima ima benzina? Tko vas toliko pokreće?

-Mi smo kombinacija vrlo mladih igrača i nešto starijih, iskusnijih. Šugić je u Vrbovcu odigrao odlično. Zabili su mladi Krajačić i Sekulić. Od iskusnih nije bilo Zelenike, drugoga na ljestvici strijelaca 3. HNL zapad, zbog ozljede, a također ni Brlečića.

Stipe Miloš je "odradio" ženidbu, dirigirao obranom i zabio prvi gol?

-Miloš je načeo Vrbovčane. On je naš drugi trener. Dirigira na terenu. Ono što je prije činio vratar Horvat,

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>