SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Trnje nije uspjelo pobjeći Kustošiji. U gledalištu ključalo. Utakmica izvanredna. Oštre kritike Ljubojevića na račun igre Trnja i moje pisanje. Trener Maksimira odbacuje navode Trnjana da su oštećeni

MAKSIMIR - TRNJE 2:2  (1:0)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 250. Sudac: Antunović (Zagreb) 7. Pomoćni suci:Jukić (Vrbovec) i Bakić (Dugo Selo). Četvrti sudac: Marija Jurinić (Jastrebarsko)

Strijelci: 1:0 - Valković (37), 1:1 - Piršić (49), 2:1 - Nakić (76), 2:2 Ljubojević (85)

MAKSIMIR: Šušković 7,5, Kovačić 6,5, Marić 6, I. Žugaj 6, Valković 7,5, Tabaković 6,5, Ćibarić 7, Hodak 6,5 (od 82. Bastić -), Nakić 7, Glasnović 6,5 (od 62. Krznar -), Bektaši 6 (od 46. Kadirić 6,5). Trener Vidović 7.

TRNJE: Spudić 7,5, Zubak 6,5, Piršić 7, Šimunić 6,5, Jurač 6,5, Mandić 6, Jelić 6 (od 79. Jinho -), Poldrugač 6,5 (od 60. Vlak -), Barnjak 6 (od 46. Tomšić 6,5), Slišković 7, Ljubojević 7,5. Trener S. Lušić 7.

Ocjena utakmice: 7,5.

Igrač dvoboja: Ljubojević (Trnje)

Kako da uđem u tu utakmicu velike odgovornosti i golemog značaja s kojom su svi istodobno krajnje zadovoljni i užasno nezadovoljni? Reći ću samo svoj osjećaj: dugo nisam tako uživao. I u gledalištu je ključalo Suparnici su uzeli po bod i Trnje se nije uspjelo odvojiti od Kustošije u borbi za drugo mjesto koje vodi prema Drugoj HNL.

Prvo sam priopćio Goranu Ljubojeviću da da ga smatram igračem utakmice, a on je polemično odgovorio:

-Da biste to tvrdili morate imati neke argumente. A njih nemate, kao što ih niste imali ni nedavno kada ste napisili da me stoper Vrapča Vrbat "strpao u mali džep".

Očito se Ljubojević i ja bitno razlikujeno u poimanju. Za mene je nogomet prije svega spektakl, a za njega znanost i činjenice. Ne, ja to nisam..

Potom je Ljubojević nastavio:

-Imamo problema sa stvaranjem prilika. Napravili smo samo dvije šanse. Nemamo završnice. Ne igramo kao ekipa koja želi u Drugu HNL.. Dečki to strašno žele, ljudi u klubu također Mi moramo u subotu razbiti Zagorec. Ja ću učiniti sve što je u moj moći. Meni je od karijere preostalo još malo.

Druigi po učinku u momčadi Trnja, Luka Spudić zborio je ovako:

Sudac nas je oštetio za kazneni udarac u samoj završnici utakmice. I gol koji smo primili nije bio reagularan. Prije Kustošije imamo odlučujuće dvoboje sa Zagorcem i Vrbovcem.

Trener Maksimira Rajko Vidović odlučno je odbio svaku pomisao da je Trnje oštećeno:

-Ne priznajem ta vađenja. Utakmica je bila čvrsta i neodlučeno je pravedno.

Susretu je prisustvovao i trener Kustošije Renato Jurčec:

-Jako dobra utakmica. Do 70. minute mislio sam da će Maksimir dobiti. Vratari su bili izvanredni

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>