SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Poljak najbolji igrač, najboljega trećeligaša Vinogradara napustio klub i prelazi u Zagorec. Kamo je gledao Inter, to bi im bio najbolji igrač

Stjepan Poljak će 17. studenoga napuniti 34 godine. Iza njega je 283 nastupa u prvoligaškim klubovima Hrvatske, Azerbajdžana i Turske. Za Slaven-Belupo je  odigrao 104 utakmice, a za Inter 63. Prošao je sve kategorije Dinamove mladeži. Od srpnja 2016. Igrao je godinu dana u Vinogradaru i bio najbolji igrač. Vinogradar je po broju osvojenih bodova po utakmici najbolji imeđu klubovima sve tri skupine trećeligaša. Bolji je od Hajduka II, Međimurja, Varaždina i Osijeka II. Glavni sponzor Vinogradara Ivan Rubinić kaže da je Poljak najbolji igrač i najbolji čovjek tijekom svih Rubinićevih godina Vinogradarove povijesti.

-Žao mi je što napuštam Vinogradar. Bilo mi je zaista lijepo. U pitanju su obiteljski razlozi. Daleko mi je putovati iz Zaboka gdje živim. Pomoći ću Zagorcu koliko mogu. Makar i u četvrtoj iigi, kaže Poljak.

Vinogradar nastoji da ne bude oslabljem. Sprema odgovarajuća pojačanja.

Imao sam privilegiju gledati Poljaka u Vinogradaru, te Inter koji se mučio cijelo proljeće. Ne znam kuda je gledao Inter. Polajk bi i danas bio njegov najbolji vezni igrač, bolji od Mazalovića i Šarića.

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>