SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar najbolji hrvatski trećeligaš oduševljen četvoricom svojih u osvajanju europskoga naslova. Zbrojem svega Vinogradar među najboljima europskima amaterima. "Gradski oci" to ne prepoznaju. Pripreme počinju 17. VII

Foto: Djuka / Tomislav Višević

U Vinogradaru vlada veliko zadovoljstvo činjenicom da su četvorica njihovih igrača - kapetan reprezentacije Štulec, Ivkovčić, Miličević i Mislimi - sudjelovali u osvajanju europskoga amaterskoga zlata. Ta četvorica dobila su produženi odmor i umjesto 17. srpnja s pripremama će početi 20. srpnja.

Vinogradar je s prosjekom osvojenih bodova po utakmici, najbolja trećeligaška momčad u Hrvatskoj u sve tri skupine. Tako značajno sudjelovanje njegovih igrača u pobjedi na završnom turniru u Istanbulu diže klub do najviše razine europskoga amaterskoga nogometa. Na žalost, pitanje je da li "gradski oci" znaju nešto o tome? Najbolji trećeligaški klub odustao je od natjecanja u Drugoj HNL jer nema podršku, tih koji u svojim rukama "drže kasu". Oni misle da su prioriteti nešto drugo. A prioriteti mogu biti samo europske vrijednosti.

-Jako smo zadovoljni uspjehom naših reprezentativaca, pozicijom naše Hrvatske u europskom amaterskom nogometu i naravno sveukupnom pozicijom našega Vinogradara, kaže sportski direktor Tomislav Višević. Valjda će to netko znati prepoznati, nada se direktor.

Pripreme, ističete, počinju 17. srpnja?

-Da i to u 18 sati. Pripreme će početi ne u Jastrebarskom nego u Mladini.

Nametnuli ste jaki ritam pripremnih utakmica?

-Počinjemo već 22. srpnja s Goricom. Potom 26. slijede Sesvete i 29. Trnje.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>