SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vrapče ostalo bez petorice igrača. Vrapčanska nogometna ljepotica dobila novu šminku. Kačinari: Ne idemo u Drugu ligu dok potpuno ne uredimo stadion. Ne želimo igrati na tuđem

Foto: Djuka / Tom Kačinari

Nogometna ljepotica koju čine tereni s obje strane stoljetne  Vrapčanske aleje dobila je novi sjaj. Oko glavnoga igrališta postavljena je nova ograda, prirodni okoliš je izvanredan, a trava glavnoga terena besprijekorna. Svakako riječ je o jednom od najljepših zagrebačkih nogometnih poligona.

-Još nam treba jedan prostor, treba nam da Grad iseli prvi kat klupskih prostorija koji koristi Centar za socijalnu skrb, treba nam još nešto stolica i to će biti stadion za Drugu ligu. Stadion bez ikakvih natezanja kada se budu dijelile licence. Jer mi za Drugu ligu nećemo aplicirati prije nego u potpunosti dostignemo infrastrukturne zahtjeve. Mi ne želimo drugu ligu igrati na tuđem stadionu, objašnjava predsjednik NK Vrapča Tom Kačinari. Najprije štalica pa kravica, dodaje u šali predsjednik.

-Moram zahvaliti dosadašnjem predsjedniklu gradske četvrti Dubravku Perošu, a značajnu suradnju očekujemo i s novim Dejanom Kljaićem, inače predsjednikom obližnjega kluba odbojke na pijesku. Izgratiti ćemo svlačionice između našega terena s umjetnom travom i njihovoga za odbojku na pijesku s tim da na katu bude tribina s koje će roditelji moći pratiti djecu na treningu.

S obzirom da su petorica igrača otišli čini se da njih više privlači nešto drugo nego vrhunski infrastrukturni uvjeti? Tko su sve otišli?

-U Austriju su otišli Šaban, Gorgiev, Rexhepi i Lazov. David Kos je prešao u HAŠK.

To mi je veliko iznenađenje, pa on je dijete kluba?

-Da dijete kluba. I Lazovu smo mnogo pomogli.

Biti ćete oslabljeni? Izgubili ste stadardnog desnoga beka i stopera, izgubili ste najboljega strijelca, Završki i Milas su ozlijeđeni?

-Puno smo izgubili, no vjerujem da ćemo dovesti tri gotova igrača. A mi kičmu imamo: Vrbat, Vinčić, Strjački, Katanić, Švigir, Salopek, Fajdiga, Gašparić, Veriga...Osim toga tu su i trojica juniora odnosno kadeta: Stanković, Draganović i Strmečki. Trener Čordaš će prvu prozivku obaviti u ponedjeljak u 18,30 sati, zaključuje Kačinari.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>