SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar pojačan Bjelanovićem, a glavni sponzor Rubinić usklikuje: Ovaj puta nećemo odustati od druge lige. Prva provjera u subotu s Goricom

Foto: Djuka / Marko Bjelanović na prozivci u Mladini

Vinogradar je počeo pripreme pojačan Markom Bjelanovićem (27) u sezoni 2015/16 najboljim igračem Novigrada i Treće lige zapad, te najboljim strijelcem. Bjelanović je pola prošle sezone odigrao u novigradskom drugoligaša, a drugu polovicu za trećeligaša Opatiju. Osim njega pristupio je Andrej Kovačić (22) zadnji vezni Rudeša, a prije toga BSK-a iz Bijelog Brda, zapažen  u Kup pobjedi Bjelobrđana  nad Goricom u Velikoj Gorici. Treći novak je Ivan Ptiček, 18-godišnji varaždinski junior koji je već igrao i za Zavrč i Maribor B. Otišli su dosadašnji kapetan i zadnji vezni Stjepan Poljak u Zagorec i stoper Vedran Dalić u Inter. Na prozivci su bila 23 igrača. Novi kapetan Marko Povrženić nije trenirao zbog ozljede prsta. Do četvrtka odmor su dobili reprezentativci Miličević, Mislimi, Ivkovčić i Štulec. Na teren u Mladini izašla su 22 igrača: Bašić, Vukić, Bagarić, Španić, Prijić, Koludar, Šipuš, Ptiček, Šćrbec, Terzić, Bjelanović, Rupčić, Kovačić od čvrstih kandidata za prvu momčad, nekoliko juniora, te momci na probi: Hadžikadunić, Tukić, Horvatinac, Bajo, Pavlešić i Laskač.

Ivan Rubinić, glavni sponzor, obratio se igračima pokličem vojskolvođe:

-Ponovno idemo na prvo mjesto, ali ne samo da bismo opet postali prvaci nego i drugoligaši. Imati ćete maksimalne uvjete, a na vama je da cilj ostvarite.

Kao što je poznato, Vinogradar je i u prošloj sezoni bio prvak i najbolji trećeligaš u sve tri skupine natjecanja s najviše osvojenih bodova po utakmici. Čak i više od Hajduka II. No, nije iskoristio svoje pravo i drugoligaški status je prepustio Kustošiji. Prema riječima glavnoga sponzora Rubinića još se nisu bili stekli svi uvjeti, a sada će oni biti poptpuno ispunjeni. Stadion u Mladini je opet gradilište, a igralište u Jastrebarskom ih čeka.

Igračima su govorili i sportski direktor Tomislav Višević, trener Stjepan Gomerac, pomoćni trener Velimir Vidic, a prisustvovao je i glavni skaut Branko Mlinar.

Prva provjera biti će u subotu u 18,30 u Velikoj Gorici.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>