SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

HAŠK bi mogao biti veliko iznenađenje. Zelenika, Brlečić i Miloš u punom zamahu. Uzeli su Vrapču Kosa. 31. VII idu na Kupres. Otišli Kosić i Sekulić

Foto: Djuka / HAŠK sprema iznenađenje u prvenstvu

HAŠK trenira najduže od svih trećeligaša. Počeo je 9. srpnja, a zadnji dan ovoga mjeseca odlazi na pripreme na Kupres. Predsjednik Barišić izgleda priprema iznenađenje prvenstva.

Kad sam prije nekoliko dana došao u NK Vrapče i čuo da je u HAŠK otišao David Kos, stoper ili lijevi bek i dijete kluba s Aleje, gotovo sam pao u nesvijest. Poznavajući odanost njegova oca klubu jedva sam povjerovao da je Kos otišao i to u HAŠK koji je dosad uglavnom odgajao za druge. Ovaj podatak bi mogao biti znakovit.

Prema riječima trenera Ninkovića oporavljeni su i treniraju najbolji: Zelenika, Brlečić i Miloš. Kos može igrati i stopera i beka. Reprezentativac Krajačić je još na odmoru. No, ima i odlazaka: Kosić je otišao u Italiju, a Sekulić u juniore Hajduka. To me malo začudilo, gdje je tu Dinamo? Sekulić je u finišu prošle sezone igrao odlično. A i priprema se i suradnja HAŠK-a i Dinama.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>