SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Maksimir u Vrapču tukao s 4:1. On neće biti B momčad Dragovoljca nego igrati u Sigetu, kaže Vulelija. Odlična igra Mohača. Vrapče se nada pojačanjima

VRAPČE - MAKSIMIR 1:4 (1:0)

ZAGREB - Igralište Vrapča. Gledalaca: 80. Glavni sudac: Grujo. Pomoćni suci: Maloča i Jokić.

Strijelci: 1:0 - Stjepanović (43), 1:1 - Krznar (57), 1:2 - Buršić (67), 1:3 - Prpić (76), 1:4 - Prpić (80)

VRAPČE (PRVO POLUVRIJEME): Gašparić, Samir, Vukadin, Steko, Katanić, Salopek, Lerotić, Fajdiga, Švigir, Stjepanović, Strjački. Trener Čordaš.

VRAPČE (DRUGO POLUVRIJEME): Šantorić, Brajković, Milošević, Gilanj, Draganović, Tuđen, Borić, Misimi, Maruna, Štefanac,Strmečki, Stanković, Galić, Mihović, 

MAKSIMIR (PRVO POLUVRIJEME):Di Ceglie, Cerovečki, Bastić, Krznar, Mioč, Bilandžić, Šakić, M. Adžić, Babić, Hodak, Jakšić. Trener Gajzler.

MAKSIMIR (DRUGO POLUVRIJEME): Čakor, Flanjak, Valković, Puclin, Krznar, Topić, Mioč, Glasnović, M. Žugaj, Buršić, Mohač, Prpić.

Tek što sam ušao na igralište u Vrapču prišao mi je Dinko Vulelija i rekao

-Nije istina da će Maksimir biti B momčad Hrvatskog Dragovoljca. To će biti samo prijateljstvo da bismo mi mogli igrati na stadioinu u Sigetu. Stvorili ste veliku frku, opomenuo me Vulelija.

To je novinarima izjavio predsjednik Dragovoljca Perković i zbog toga se ne osjećam nimalo odgovornim.

Što se utakmikce tiče zasad više zadovoljstva mogu imati u Maksimiru i to ponajprije zbog efikasne igra u drugom poluvremenu U prvom poluvremenu Vrapče igralo u trenutačno boljem sastavu, povelo je s 1:0 i igralo je bolje. U nastavku je situacija bila obrnuta. Maksimir je zaigrao s najboljima, a Vrapče s mlađima i premoć gostiju bila je evidentna po igri i rezultatu. Već u prvom nastupu za Maksimir odličnim se pokazao Mohač.

-Ne znam kako taj dečko ne igra u prvoj ligi, hvalio ga je trener Gajzler.

Maksimir je igrao i bez Spudića, I. Žugaja, Karamatića i Ćibarića i u konačnici će to biti jako dobar sastav.

-Ja sam zadovoljan jer ipak mi smo bez petorice iz prethodne sezone. Osim toga Strjački je ozlijedio rame, kazao je trener Čordaš.

U Vrapču se i dalje nadaju pojačanjima.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>