SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vrapče i Dinamo II (1:5) po užasnoj vrućini u rano jutro odigrali bez ikakvoga smisla. To nije bio Dinamo II nego skup ambicioznih igrača koji bi to htjeli biti. Vrapče dodatno oslabljeno odlaskom Gašparića i Katanića

Foto: Šogy / Vrapče

VRAPČE - DINAMO II 1:5 (0:4)

ZAGREB - Igralište Vrapča. Gledalaca: 30. Glavni suddac: Jokić. Pomoćni suci: G. i J. Jović.

Strijelci: 0:1 - Alghour (12), 0:2 - Kadirić (16), 0:3 Uremović (26), 0:4 - Knez (36), 0:5 - Alghour (66), 1:5 - Sjepanović (75)

VRAPČE: Šantorić, Samir, Vukadin, Radanović, Draganović, Šteko, Vrbat, Križanić, Salopek, Mršić, Beriša (Jakić, Lerotić, Stjepanović, Milošević, Maljak). Trener Čordaš.

DINAMO II: Mladina, Perković, Uremović, Selak, Gogić, Stanić, Kadirić, Algholu, Knez, Prajo, Mikulić. Trener Jovićević.

Neka čudna utakmica u gotovo rano jutro po užasnoj vrućini i teškoj sparini. Bez ikakvoga smisla. Nije to bio Dinamo II. U Dinamu II poznavao sam jedino Uremovića, trenera Jovićevića i igrača Vrapča Fajdigu na probi u Dinamu II. To nije bio nikakav Dinamo II nego skupina igrača na probi za eventualnu konkurenciju u Dinamu II. To nije trebalo oglašavati jer su i igrači i malobrojni gledatelji otišli užasno iscrpljeni, a ja nisam vido igrača koji bi mogao konkurirati makar i za Dinamo III. Pravi Dinamo II će navodno igrati u petak protiv Maksimira. 

Vrapče je nastupilo praktički samo sa Vrbatom, Salopekom i juniorom Draganovićem od igrača koje poznajem. Ostali ne bi mogli nositi teret treće lige posebice sada kada su iznenada otišli i vratar Gašparić i bek Katanić. Došao je doduše Radanović iz Španskog, ali to je malo. Ovo što sam vidio nije nimalo utješno.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>