SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar je toliko dobar da redom maže drugoligaše. On samo pokazuje gdje mu je mjesto. Dva gola Bjelanovića. Prenga od Mandića želi napraviti polušpicu (!?)

Foto: Šogy / Marko Bjelanović dva puta je matirao Nevjestića

VINOGRADAR - LUČKO 3:1 (2:1)

JASTREBARSKO - Igralište pokraj stare vojarne. Gledalaca: 120. Glavni sudac: Vujčec. Pomoćni suci: Solenički i Kramarić.

Strijelci: 1:0 - Bjelanović (10), 1:1 Petrović (35) 11 m, 2:1- Prijić (38), 3:1 - Bjelanović (51)

VINOGRADAR: Bašić, Ptiček, Bagarić, Ivkovčić, Povrženić, Šćrbec, Pavlešić, Terzić, Prijić, Bjelanović, Rupčić (Braja, Mislimi, Vukić, Kovačić, Miličević, Štulec, Novosel, Koluder, Vulje). Trener Gomerac.

LUČKO: Nevistić, Biškup, Lončar, Kunštić, Knezović, Marinić, Mandić, Janjiš, Travaglia, Petrović, Matoš. (Rizoski, Ceme, Filipović, Medić, Đevlekaj, Rihtar, Gadže, Nuspahić, Krpan). Trener Prenga.

Vinogradar je poslije efektnoga vodstva Bjelanovića imao još dvije izuzetno šanse,a onda je pri kraju poluvremena dosuđen kazneni udarac za Lučko koji je izazvao dosta nepetosti. Borna Petrović je izjednačio, ali rezultat na odmoru nije bio u duhu prikazanoga. Vinogradar je igrao izvanredno i preko Prijića poveo u 38. minuti. Početkom drugoga poluvremena još jednom je pogodio Bjelanović.

Trener gostiju Prenga sjedio je kao okamenjen, iako je odavao dojam opuštenosti. Mogao je primiti i pet komada.

Slušao sam ga za vrijeme poluvremena kako oštro kritizira svoje igrače

-Ovo nije na drugoligaškoj razini. To nije ono što smo trenirali. Ne možete se vaditi na umor.

Začudile su me dvije stvari. Prvo, s kojim se to igračima trebao suprotstaviti recimo jednom Bjelanoviću i zašto od jednoga solidnoga zadnjega veznoga Trnja Kristijana Mandića pokušava napraviti polušpicu. Iako svaka čast primjerice vrataru Nevistiću i donekle Lončaru i Janjišu...Biti će im teško u prvenstvu.

-Loše smo odigrali, požalio mi se poslije susreta Mandić. Na vrhuncu smo priprema i umorni smo. Sada dolazi opuštanje. Trener misli da ja mogu dobro odigrati poziciju prednjeg veznog igrača i ja ću se truditi. Ribića nema zbog ozljede.

Vinogradar igra toliko dobro da redom maže drugoligaše, a jedina opasnost je da se do početka prvenstva ne pregrije. Ali previše je tu iskustva igrača i trenera da bi se to dogodilo. On samo pokazuje gdje mu je mjesto.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>