SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar nije bio efikasan, ali je pobijedio Vrapće s 3:1. Prijić zabio dva i Bjelanović jedan gol. Bašić Vrbatu obranio udarac s bijele točke. Šćrbec najbolji

Foto:Djuka / Igor Prijić dvostruki strijelac
VINOGRADAR - VRAPČE 3:1 (0:0)
 
JASREBARSKO - Igralište pokraj stare vojarne. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Marić (Sisak) 5,5.   Pomoćni suci: Valešić (Kutina) i Grgurić (Kutina). Četvrti sudac: Brdarević (Jazavica)
 
Strijelci:1:0 - Prijić (52), 2:0 - Prijić (62), 3:0 - Bjelanović (65), 3:1 - Vinčić (85)
 
VINOGRADAR; Bašić 7,5, Ptiček 6 5 (od 46. Vukić 7), Bagarić 7,5, Medić 6,5, Mislimi 6,5,  Šćrbec 8, Kovačić 6,5, Filipović 7 (od 46. Terzić 6), Miličević 7,  Bjelaanović 7, Prijić 7,5 ( od 67. Štulec -). Trener Gomerac 7.
 
VRAPČE: Šonjić 5,5, Vukadin 6, Vrbat 6, Radanović 6, Zadro 6 (od 73. Beriša -), Salopek 6, Vinčić 7, Švigir 6, Fajdiga 6,5, Galić 6 (od 66. Jozanović -), Abazi 6. Trener Čordaš 6.
 
Ocjena utakmice 6,5.
Igrač dvoboja: Šćrbec (Vinogradar)
 
Iako je Vinogradar zasluženo pobijedio njegova efikasnost još nije na potrebnoj razini. Bjelanović i Prijić promašili su puno šansi i realizacija domaćih još nije na potrebnoj razini. Ne može se poreći da su postigli tri gola, ali su po šansama trebali dati šest. Ovako su u pojedinim trenucima sami sebe doveli u pitanje: u posljednjim trenucima prvoga dijela dosuđen je kazneni udarac za Vrapče koji je izveo Vrbat, a Bašić obranio, a pri kraju susreta Bašić se istaknuo s nekoliko izvrsnih obrana.
Pitao sam najboljeg igrača utakmice Filipa Šćrbeca zašto odmah od početka ne krenu s "visokim presingom" i u prvih 15 minuta ne "ubiju" suparnika, a on mi je odgovorio da je to zato da bi "protivnika naveli da se otkrije". Nisam baš siguran i mislim da bi bilo bolje da krenu s "visokim presingom" i ruše sve pred sobom.
Ivkovčić je odjednom na klupi, da bi igrao mlađi Medić, ali nisam siguran da je potrebno razdvajati najbolji stoperski par treće lige.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>