SportNews.hr

prava sportska priča

Vinogradar nije bio efikasan, ali je pobijedio Vrapće s 3:1. Prijić zabio dva i Bjelanović jedan gol. Bašić Vrbatu obranio udarac s bijele točke. Šćrbec najbolji

Foto:Djuka / Igor Prijić dvostruki strijelac
VINOGRADAR - VRAPČE 3:1 (0:0)
 
JASREBARSKO - Igralište pokraj stare vojarne. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Marić (Sisak) 5,5.   Pomoćni suci: Valešić (Kutina) i Grgurić (Kutina). Četvrti sudac: Brdarević (Jazavica)
 
Strijelci:1:0 - Prijić (52), 2:0 - Prijić (62), 3:0 - Bjelanović (65), 3:1 - Vinčić (85)
 
VINOGRADAR; Bašić 7,5, Ptiček 6 5 (od 46. Vukić 7), Bagarić 7,5, Medić 6,5, Mislimi 6,5,  Šćrbec 8, Kovačić 6,5, Filipović 7 (od 46. Terzić 6), Miličević 7,  Bjelaanović 7, Prijić 7,5 ( od 67. Štulec -). Trener Gomerac 7.
 
VRAPČE: Šonjić 5,5, Vukadin 6, Vrbat 6, Radanović 6, Zadro 6 (od 73. Beriša -), Salopek 6, Vinčić 7, Švigir 6, Fajdiga 6,5, Galić 6 (od 66. Jozanović -), Abazi 6. Trener Čordaš 6.
 
Ocjena utakmice 6,5.
Igrač dvoboja: Šćrbec (Vinogradar)
 
Iako je Vinogradar zasluženo pobijedio njegova efikasnost još nije na potrebnoj razini. Bjelanović i Prijić promašili su puno šansi i realizacija domaćih još nije na potrebnoj razini. Ne može se poreći da su postigli tri gola, ali su po šansama trebali dati šest. Ovako su u pojedinim trenucima sami sebe doveli u pitanje: u posljednjim trenucima prvoga dijela dosuđen je kazneni udarac za Vrapče koji je izveo Vrbat, a Bašić obranio, a pri kraju susreta Bašić se istaknuo s nekoliko izvrsnih obrana.
Pitao sam najboljeg igrača utakmice Filipa Šćrbeca zašto odmah od početka ne krenu s "visokim presingom" i u prvih 15 minuta ne "ubiju" suparnika, a on mi je odgovorio da je to zato da bi "protivnika naveli da se otkrije". Nisam baš siguran i mislim da bi bilo bolje da krenu s "visokim presingom" i ruše sve pred sobom.
Ivkovčić je odjednom na klupi, da bi igrao mlađi Medić, ali nisam siguran da je potrebno razdvajati najbolji stoperski par treće lige.

⚑ Odabrane vijesti!

Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>