SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

U Sigetu deset golova Maksimira. Segesta povela, nadigravala se i uzdignute glave dočekala kraj.

Foto: Djuka / Maksimir - Segesta 

MAKSIMIR - SEGESTA 10:1

MAKSIMIR: Spudić, Totić. Valković, Žugaj M., Krznar, Glasnović, Mohač, Puklin, Žugaj I. (od 46 Ćibarić), Prpić (od 59 Bektaši), Kurbalić (od 69 Adžić T.) Trener: Gajzler

SEGESTA: Stilinović, Grganović, Kožić, Zenuni ( od 56 Kolarić), Križe, Sertić, Handanović, Vranić, Abramović ( od 46 Dinčir), Čejvanović, Garba Trener: Zoran Buinac

Strijelci: 0:1 Garba 7', 1:1 Totić 11', 2:1 Krznar 11m 15', 3:1 Prpić 32', 4:1 Kurbalić 45', 5:1 Krznar 11m 54', 6:1 autogol Vranić 76', 7:1 Bektaši 76', 8:1 Bektaši 80', 9:1 Mohač 85', 10:1 Glasnović 90'.

Ako imamo u vidu da Segesta nije prošla pripreme, da se momčad koja je danas istrčala doslovno skupila prije nekoliko dana i pored toga što je primila deset golova pobrala je simpatije većine gledatelja u Sigetu. Siščani pored svih nevolja nisu u Siget došli se braniti već se nadigravati, pa su stoga poveli golom Garbe. Vodstvo nije dugo trajalo Totić je poravnao, a nakon toga Segesta je propustila prirediti senzaciju doći do vodstva preko Garbe u dva navrata. Što se to nije dogodilo zaslužan je vratar Spudić i njegove čudesne obrane. Trener Segeste Zoran Buinac od samog početka hrabrio je svoje momke povicima:" Igrajte bez straha, samo igrajte". Maksimir je puno bolji i na odmor se otišlo s 4:1.
Da se Segesta došla braniti, i da je "parkirala autobus" u šesnaestercu možda ne bi primila deset golova, ali želja za igrom i nadigravanjem bila im je važnija od rezultata i zbog toga sve naše čestitke.

 

 

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>