SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vidović: Imali smo ozbiljnije šanse, a Maksimir više od igre. Nujić: Sudac mi se ispričao nakon utakmice

Dugo Selo pod vodstvom Bračuna i pomoćnika Vidovića najveće je iznenađenje Treće lige zapad, neporažena su momčad u dosad odigrana 4 kola. Dugo Selo je jučer ugostilo Maksimir imalo je vodstvo do 88. minute kada je Mohač njegov bivši igrač poravnao. Imalo je Dugo Selo i najstrožu kaznu iz koje je povećalo prednost na 2:0, ali je sudac ponovio izvođenje, a u drugom pokušaju Di Ceglie  je obranio šut Benkovića. Ova situacija izazvala je burne reakcije i prigovore na glavnog suca utakmice Čalića iz Marčane. Da su se nekakvi problemi dogodili u svezi suđenja potvrđuje i službena zabilješka delegata Poljaka: "Zbog velikog broja situacija koje je potrebno ponovno pogledati na DVD snimci, u ovom trenutku je nemoguće dati osvrt na suđenje"

- Maksimir je ovoga trenutka ozbiljnija momčad od nas što su potvrdili većim posjedom lopte, mi smo pored gola Skorina u 23' imali još 2-3 dobre situacije za gol, a imali smo i taj penal, govori nam Rajko Vidović Bračunov pomoćnik u prošloj sezoni trener Maksimira.

Što se dogodilo s tim kaznenim udarcem?

- Benković je zabio, a onda je sudac ponovio izvođenje. Vratar Maksimira je obranio ponovljeni šut Benkovića, to je sve što mogu o tome reći.

Potražili smo više informacija od Marka Nujića predstavnika Dugog Sela.

- O suđenju ne bih imao što reći, samo to da mi se sudac Čalić nakon utakmice ispričao zbog pogreške.

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>