SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Ako pobijedi Maksimir Vinogradar će biti prvi. Filip Matijašević postigao već deveti gol za Zagreb: "Od Krka sam očekivao više. Mislili su samo na obranu".

Foto:Djuka / Dvostruki strijelac Matijašvić
 
Filip Matijašević je s dva gola Krku, barem na 24 sata, na ljestvici strijelaca 3. lige zapad, prestigao Igora Prijića iz Vinogradara. Mogla su to biti i tri gola prednosti da je Matijašević realizirao kazneni udarac. Međutim Prijića čeka utakmica sutra u nedjelju 24. rujna protiv Maksimira i postoji mogućnost svakakvih promjena. Jedna od njih je svakako da u slučaju pobjede Vinogradar zasjedne na prvo mjesto. Trenutačno je poredak sljedeći: Opatija 16 bodova iz 6 utakmica, Krk 15 bodova iz 6 utakmica, Vinogradar 13 bodova iz pet utakmica. Četvrti je Zagreb s 12 bodova i šest utakmica.Ako Vinogradar pobijedi Maksimir preuzeti će vodeće mjesto jer ima bolju gol razliku od Opatije. U srijedu je veliki derbi Opatija - Vinogradar.
Filip Matijašević koji se s toliko uspjeha bori za naslov prvoga strijelca rođen je prije 21,5 godinu u Požegi, a igrati je počeo u Hajduku iz Pakraca.
-Mislim da će se Zagreb vratiti među drugoligaše, dok ću se ja boriti za poziciju najboljega strijelca. Ovo dosada je zaista dobra berba.
Kakvim vam se učinio današnji protivnik Krk?
-Očekivao sam više. Krk se došao braniti.

Fotogalerija:

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>