SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Nakon dužeg vremena Maksimir igrao na Oboju i pobijedio u gradskom derbiju Vrapče 2:1

Foto: Djuka / Mohačev gol za 1:0Foto: Djuka / Mohačev gol za 1:0

Foto: Djuka / Gol Mohača za 1:0

Nakon dužeg vremena Maksimir se vratio doma na Oboj. Nakon što je ispunio minimalne uvjete dobio je licencu za igranje utakmica na svom terenu s umjetnom travom. Danas je u goste stigao vječni rival iz zapadnog dijela grada Vrapče s novim trenerom Željkom Radišićem.

Utakmicu je bolje otvorio Maksimir i nakon njegove ofenzive iz prvih desetak minuta nije se dogodio rezultatski dobitak, a onda je Vrapče preuzelo igru i posjed te u nekoliko navrata opasno priprijetilo. Kada se činilo da će se na odmor otići s miroljubivih 0:0 ukazao se Mohač i posljednjoj minuti doveo domaćine u vodstvo.

Vrapče je u nastavku dosta brzo došlo do izjednačenja golom Švigira u 57' da bi kapetan Krznar iz kaznenog udarca donio pobjedu Maksimiru u 70'.

- Prvi put nakon dugo vremena odigrali smo na svom igralištu pred svojim navijačima. Mislim da Će taj teren zbog podloge biti naša prednost u odnosu na ostale klubove. Sretan sam što smo navijačima donijeli pobjedu. Veseli me gol jer dugo nisam zabio, al to je plod našeg rada na treninzima. Taj gol je upravo ono što uigravamo i čemu težimo, a to je igra prema naprijed. Nadam se da ćemo sad nakon ove pobjede krenuti prema vrhu tablice gdje nam je i mjesto, rekao je strijelac prvog gola za Maksimir Josip Mohač.

- Izgubili smo a nismo trebali, u prvom dijelu preuzeli smo inicijativu igrali smo dobro i onda primimo gol na samom kraju poluvremena. Vratili smo se u igru golom Švigira i onda se dogodi taj nesretni penal kada smo imali dominaciju na kraju se pokazao kobnim po nas, žalio je Radišić za propuštenom prilikom da bar bod ponese s Oboja.

Fotogalerija:

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>