SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Izvanredna igra Vinogradara u drugom poluvremenu i prvo mjesto. Prijić "podebljao" vodstvo na ljestvici strijelaca. Glavni sponzori Rubinići zaslužuju da u Mladinu dođe i hrvatska reprezentacija

Foto: Djuka / Igor Prijić postiže prvi od dva gola koji ga dovode na vrh za trofej Macron i donose titulu igrača utakmice
                       
VINOGRADAR - KRK 3:2 (1:2)
 
MLADINA - Stadion Vinogradara. Gledalaca oko 300. Glavni sudac: Čulina (Zagreb) 8. Pomoćni suci: Varivoda i Vrbanec (Zagreb). Četvrti sudac: Maleš (Zagreb). Delegat: Tonetti (Plomin).
 
Strijelci:0:1 - Brdar (7), 0:2 - Brdar (33), 1:2 - Prijić (41), 2:2 - Miličević (63), 3:2 - Prijić (87)
 
VINOGRADAR: Bašić 7, Ptiček 6 (od 46. Vukić 8), Bagarić 7,5, Ivkovčić 7,5, Povrženić 7,5, Šćrbec 7,5, Medić 7,5 (od 63. Kovačić -), Filipović 6 (od 46. Miličević 7,5), Bjelanović 7,5, Prijić 8, Terzić 6,5. Trener Gomerac 8.
 
KRK: Nicoletti 6, Malinić 6,5, Con 6,5, Damiš 6,5, Vidas 6,5, Frančišković 6 (od 82. Jović -), Alilović 6,5, Čuturilo 7, Ivančić 6,5 (od 72. Ismaili -), Fumić 6,5 (od 62. Budan -), Brdar 7,5. Trener Veljačić 6,5.
 
Ocjena utakmice: 7,5.
Igrač dvoboja: Prijić (Vinogradar)
 
Bio je to po mnogočemu veliki dan nogometa u Mladini ponajprije za Vinogradar, ali i za prisutne posjetitelje koji su uživali u sjajnom nogometu. Posebno je u drugom poluvremenu izvanredno igrao Vinogradar koji je od 0:2 u 33. minuti okrenuo omjer u svoju 3:2 pobjedu koja mu je donijela prvo mjesto na ljestvici s 25 bodova, dva više od Opatije, a Igoru Prijiću, s dva gola, pojačao prvo mjesto na ljestvici strijelaca. Ukupno je u 10 kola zabio 16 golova dva više od Smrekara iz Zagorca. Pravo čudo.
Osim toga nogomet se poslije deset mjeseci opet vratio u Mladinu na preuređeni travnjak i poboljšane ostale uvjete tako da ponosni sponzori otac i sin Ivan i Tomislav Rubinić zaslužuju da u Mladinu dođe i hrvatska reprezentacija.
Krk je u utakmicu ušao goropadno, sa trećega mjesta, odlučan da Opatiji "spasi" prvo mjesto, ili  sebe dovede do samoga vrha. Trener Tomica Veljačić sigurno je poveo svoje igrače, koristeći i stalni minus domaćih: dvojica mlađih igrača nisu na razini ostalih pa Vinogradar postaje pravi tek u drugih 45 minuta kada može izvesti sastav kao nedavno u Kupu protiv prvoligaša Rudeša gdje je za 120 miniuta odigrao 2:2. Uskoro će se i to vjerojatno riješiti. Primjerice, danas popodne je branič Vukić mogao ući tek u drugom poluvremenu, kao i desno krilo Miličević. Iako je  Prijić zabio pobjedonosni gol ta dvojica, a osobito Vukić razbili su Krk. Da je trener Gomerac mogao izvesti taj sastav od početka vjerojatno bi Krk bio razbijen već u prvom poluvremenu. Ovako gosti su vrlo dobrom taktičkom igrom i zahvaljujući vještom strijelcu Robertu Brdaru poveli s 2:0. Nastali su teški trenuci za Vinogradar, ali je uslijedio i strahoviti presing pred kojim su se gosti nemoćno povijali. Od 63. minute, od Miličevićeva izjednačenja Krk je bio lomljen iz minute u minutu.
Utakmici je prisustvovalo mnogo trenera i drugih nogometnih djelatnika. Među njima i Boris Perković trener Dubrave. U srijedu se igra novo kolo i na rasporedu je novi derbi između Dubrave i Vinogradara na igralištu u Sesvetama.
-Drugo poluvrijeme igrala je samo jedna momčad. Previše je u Vinogradaru vrhunskih nogometaša, zaključio je Perković.

Fotogalerija:

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>