SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vrapče pretposljednje, ali je novi trener Radišić optimist: Nije dobra struktura momčadi. Nemam igrača koji zna napraviti profesionalni faul. U zimi ćemo napraviti preoblikovanje. Na kraju ćemo biti u sredini ljestvice

Foto: Djuka / Željko Radišić
 
NK Vrapče proživljava turobnu jesen. Poslije 10 kola na pretposljednjem je mjestu sa šest bodova, a u srijedu 18. listopada u 11. kolu čeka ga gostovanje kod Opatije, do prošloga kola vodeće momčadi prvenstva. Ne može biti teže. 
U prvih osam kola momčad je vodio trener Stjepan Čordaš. Poslije njegove ostavke od 9. kola, 7. listopada na trenerskoj dužnosti je Željko Radišić, iskusni trener koji je vodio mnoge klubove. Posljednje je bio njegov uspjeh sa Španskom. Klub je u lipnju iz četvrte vratio u treću HNL.
Prvi nastup Radišić je imao u Maksimiru gdje su domaći pobijedili s 2:1 iz kaznenog udarca u 71. minuti. Radišić ne vrišti, ali mi očevici govore da suđenje nije bilo o.k. Potom su se te dvije ekipe sastale u Kupu ZNS-a. Pobijedilo je Vrapče s 1.0. U prošlom kolu u Vrapču je gostovao Jadran iz Poreča. Završilo je 3:3 iako je Vrapče u 75. minuti povelo s 3:1, a izjednačujući pogodak primilo je u 90. minuti. Zbog žutih kartna nije igrao stoper i kapetan Vrbat.
Radišić ovako analizira situaciju:
-Prema mojem viđenju nije dobra struktura momčadi. Imamo puno ofenzivnih i malo defenzivnih igrača. Ovo je momčad koja ne zna napraviti profesionalni faul. Vratar Kovač je dobar, ali ne može sve. Dečke treba psihološki rasteretiti.
Da, ali raspored je gust, malo je vremena za treninge. Već ujutro putujete u Opatiju?
-Ne samo da je raspored gust nego nam slijede i najteži protivnici. Treba biti strpljiv i dočekati zimsku pauzu u kojoj valja sprovesti potrebno preoblikovanje. Ja ipak vjerujem u ove igrače i mislim da će još jesenas polučiti koje iznenađenje. Mislim da ćemo na kraju završiti u sredini ljestvice.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>