SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar u nedjelju protiv Trnja i kiše bez petorice požutjelih ili ozlijeđenih. Gomerac: Medić će na stopera, Mislimi na beka, trojica mlađih biti će: Medić, Pavlešić i Rupćić

Foto: Djuka / Stadion u Mladini
 
Prognoza vremena  kaže da će u nedjelju popodne baš u vrijeme utakmice u Mladini između Vinogradara i Trnja padati jaka kiša.
Trava u Mladini je izvanredna i ne vjerujem da će to imati ikakvih posljedica?
-Drenaža je odlična, te u tom smislu neće biti problema, odgovara trener Vinogradara Stjepan Gomerac.
Ali ćete imati problema Vi pri sastavljanju momčadi. Požutjeli su Bagarić i Povrženić, na nekoliko tjedana ozlijeđen je Bjelanović, a sada čujem da je ozlijeđen i jedan mlađi - Filipović?
-Sve su to poznate stvari, kao i činjenica da je sasvim jasno kako ćemo to pokrpati. Tu nema nikakvih tajni. Medić će igrati stopera kao i nedavno, Mislimi lijevoga beka, a trojica mlađih biti će Medić, Rupčić i Pavlešić.
Rupčić je u Sesvetama protiv Dubrave igrao vrlo dobro. Mislim da se tu slažemo.
-Igrao je jedno poluvrijeme, vrlo uspješno, pogotovo jer dugo nije igrao. Biti će zamjena za Bjelanovića dok se ovaj ne oporavi. 
Jeste vidjeli kakva je u Sesvetama nastala zavrzlama. Kao, vi ste dali gol iz zaleđa. Ako je netko možda bio u zaleđu onda je to bio Rupčić znatno prije nego što je Prijić pogodio mrežu. Dubrava je prije gola tri puta bila u prigodi da otkloni opasnost?
-Ljudima je jedino važno da se iskažu nad nama. Tako će biti i u Krapini za osam dana.
I Štulec je iograo dobro?
-On odlično trenira i u svakome trenutku je spreman.
Trnje je u lošem razdoblju. Puno igrača ga je napustilo, a Jelić i Slatina su požutjeli. Govori se čak o smjeni trenera poslije eventualnoga poraza od vas?
-Ne bih ulazio u njihove probleme, teško će proći bez poraza kod nas, ali ako je već tako onda bi im bilo bolje da trenera promjene prije Mladine. Nama bi bilo teže da to učine.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>