SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar nezaustavljiv. Izvanredan gol najboljeg igrača Šćrbeca koji u Krapini neće igrati zbog tri kartona. Prijić opet zabio dva gola i sada je na 20 i juri prema svome rekordu.

Foto: Djuka / Ubojiti tandem Šćrbec-Prijić asistent i strijelac za 4:0
 
VINOGRADAR - TRNJE 4:0 (1:0)
 
MLADINA - Stadion Vinogradara, Gledalaca: 100. Glavni sudac: Lukić (Kastav) 6.  Pomoćni suci: Pjevac (Delnice)  i Jakovac (Rijeka).  Četvrti sudac Kapular (Brtonigla)  Delegat Mrzljak  (Draganići).
 
Strijelci: 1:0 - Medić (19), 2:0 - Šćrbec (49), 3:0 - Prijić (89), 4:0 - Prijić (90+2)
 
VINOGRADAR: Bašić 7,  Vukić 7, Ivkovčić 7,5, Medić 7,5, Mislimi 7, Šćrbec 8, Kovačić 6,5,  Pavlešić 6,5 (od 84. Španić -), Rupčić 7 (od 63. Štulec -), Terzić 6 (od 45. Miličević 7), Prijić 
7,5, Trener  Gomerac 7,5.
 
TRNJE: Tomljanović 5,5, Fostač 5,5, Rajkovača 5,5, Piršić 6, Poštolka 5,5 (od 62. Mihovljanec -), Meštrović 6, Zubak 5,5, Cindrić 6 (od 78. Rilov -), Tomšić 6, Poldrugač 5,5 (od 46. Krešić 5), Špišić 6. Trener Srećko Lušić 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Šćrbec (Vinogradar)
 
Inače gostoljubivo Plešivičko gorje bilo je puno kiše i vjetra, ali je novi travnjak Vinogradara izdržao. Vinogradar je pobijedio s 4:0 i zadržao prvo mjesto na ljestvici, ali je ostao bez svojega najboljega igrača Filipa Šćrbeca koji je kažnjen trećim žutim kartonom i neće igrati u najvažnijoj utakmici jesenskog dijela u subotu u Krapini. Šćrbec je postigao izvanredni pogogak iz slobodnog udarca, nisko pokraj zida, lopta je felšala u zraku i bio je to najljepši trenutak utakmice. Jasno je da će za Vinogradar najvažniji susret biti u subotu Krapini, jer Zagorec svim silama želi dokazati svoje ambicije i posebice se opravdati zbog činjenice da je administrativno ostao u trećoj ligi. Zagorec želi prvo ili drugo mjesto. Vinogradar će igrati bez Bjelanovića i Šćrbeca što je svakako hendikep, ali s Prijićem koji je danas postigao svoj 20. prvenstveni gol. Nije ga bilo gotovo 90 minuta, a onda je u samo tri razriješio sve dvojbe. Prijićev rekord u prvom dijelu prvenstva su 22 gola za Segestu i trebaju mu još tri da taj rekord sruši. Poslije Zagorca Vinogradar ima puno lakši raspored od Opatije, Krka i Krapinčana. Utakmica u Krapini u subotu biti će svakako derbi prvenstva, to bi doduše mogao biti i Opatija - Krk, ali su ovdje okolnosti drukčije. Što se Vinogradara tiče Medić iga sve bolje. Danas je igrao stopera, a  i zabio gol, u subotu će vjerojatno biti zadnjii vezni. Ivkovčić je siguran, Vukić stabilan, Rupčić sve bolji ...
Trnje je pružilo maksimum. Puno igrača je otišlo i to nije ono Trnje koje se u prošlom prvenstvu borilo za prvo mjesto.

Fotogalerija:

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>