SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Smrekar najbolji strijelac Zagorca: U subotu je bitno pobijediti Vinogradara, a moja borba s Prijićem u tom susretu je u drugom planu

Foto: Djuka / Smrekar
 
Prventvo u Trećoj HNL zapad ulazi u pet završnih jesenskih kola. Vinogradar ima tri boda prednosti ispred drugoplasirane Opatije i sedam ispred trećega Krka. Četvrti Zagorec ima 22 boda, dakle devet manje od Vinogradara, ali je u snažnom  uspomu i u subotu u 14,30 na svom terenu prima vodećega. Zagorec pritišče i činjenica da je u prošlom prvenstvu ispao, ali je zahvaljujući administrativnim mjerama liga proširena i Krapinčani su ostali trećeligaši i sada žele dokazati kako taj potez nije bio bez Zagorčeve podloge u kvaliteti. Za Vinogradar je taj susret od značenja iz dva razloga: poslije te utakmice dolaze mu lakši suparnici, a u Krapini će igrati bez dvojice: najboljega igrača Šćrbeca zbog kartona i ponajboljega Bjelanovića zbog ozljede mišića. Drugoplasiranu Opatiju čeka najteži raspored. Već u subotu slijedi gostovanje u Španskom, potom i vječiti derbi s Krkom, pa gostovanje u Dubravi koja će vjerojatno igrati na svom terenu i na kraju gostovanje u Krapini. Zagorci se nadaju u toj utakmici potvrditi svoj jesenski cilj.
 
Osim jakoga dvoboja između Zagorca i Vinogradara na djelu je i bitka za najboljega strijelca između prvoga napadača Zagorca i ukupno drugoplasiranoga Matije Smrekara s 16 golova i Igora Prijića najboljega strijelca Vinogradara s 20 golova. Učinci su impozantni. Prijiću trebaju još tri gola da uzimajući u obzir samo polusezonu postigne rekord karijere.
-Mi smo apsolutno riješeni pobijediti Vinogradara i ništa drugo nas ne zanima. Igrati ćemo na sve ili ili ništa. Imamo za to sposobnu momčad. Moja borba s Prijijićem me u u ovoj prilici uopće ne zanima. Neka zabije tko hoće, važno je da mi osvojnimo tri boda. Osim toga u posljednjem jesenskom kolu stiže nam drugoplasirana Opatija i opet dolazi prigoda da se potpuno nametnemo, analizira Smrekar.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>