SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vinogradar visoko svladao Zagorec i došao na prag jesenskoga naslova. Prijić postigao dva gola i s ukupno 22. izjednačio vlastiti rekord polusezone. Vratar Bašić bravurozno obranio udarac Smrekara

ZAGOREC - VINOGRADAR 0:4 (0:3)
 
KRAPINA - Igralište Zagrorca. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Jurešić (Zagreb) 6. Pomoćnmi suci: Bilić i Kolarović  Četvrti sudac: Komesar (svi iz Zagreba). Delegat: Brlek (Velika Gorica)
 
Strijelci: 0:1 - Prijić (27), 0:2 - Miličević (42), 0:3 Prijić (45) 11 m, 0:4 - Štulec (83)
 
ZAGOREC: Ranogajec 5, Postonjiski 5,5 (od 46. Kresonja 6), Konjić 5,5, Lešković 5,5, Landripet 5,5, Sedak 5,5, Poljak 6, Strabić 5,5 Tumiški 5,5, Mlinarić 5,5 (od 46. Iskrić 5,6), Smrekar 6. Treneri Mitrečić i Vincelj 5,5.
 
 
VINOGRADAR: Bašić 8, Vukić 7,5, Bagarić 8, Ivkovčić 7,5, Povrženić 7,5, Medić 7,5, Kovačić 7, Pavlešić 6,5 (od 46. Terzić 7), Miličević 8 (od 76. Štulec 7), Prijić 7, Rupčić 7 (od 59. Mislimi 7). Trener Gomerac 8.
 
Ocjena utakmice:7,5
Igrač dvoboja: Bašić (Vinogradar)
 
Vinogradar je na pragu osvajanja jesenskog naslova. Čak i bez dvojice ponajboljih Šćrbeca i Bjelanovića prvo poluvrijeme je odigrao izvanredno. Miličević i Vukić na desnoj strani bili su nezaustavljivi i potpuno su paralizirali obranu domaćih. Poljak njihov zadnji vezni i ponajbolji bi je sasvim ukočen, a jedinu pravu šansu imao je Zagorčev najbolji strijelac Smrekar, no njegov udarac je u 38. minuti bravurozno obranio vratar Bašić.
Popričao sam poslije susreta sa Smrekarom posebice i s obzirom na to da je on bio predvodnik izvjesnog optimizma da bi Zagorec mogao zaustaviti Vinogradar.
-Pucao sam po svim zakonitostima uspješne realizacije, ali je Bašić učinio čudo. Vinogradar je zasluženo dobio. Mi smo se nadali, no gosti su moćniji i u ovom trenutku nedostižna družina. Nama nije igrao Hanžić zbog ozljede meniskusa.
Prije te šanse Smrekara Prijić je već zabio za 1:0, a Vinogradar je pogodio i prečku. Na kraju poluvremena Prijić je iz kaznenog udarca postigao svoj 22. pogodak i tako izjednačio vlastiti rekord polusezone dok je igrao u Segesti. Domaća publika vrlo ružno se ponijela prema sucu Jurešiću zbog kaznenog udarca, a i inače pojedinci nisu pokazali neku razinu. Kao da Zagorec nije administrativno ostao u trećoj ligi. Morali su znati da će biti nepopularni.
Trener gostiju Gomerac kratko je prokomentirao pobjedu:
-Mogli smo pobijediti uvjerljivije. U drugom poluvremenu osim gola pogodili smo još jednu prečku. Zaustavili smo Poljaka i to je bio ključ.
Na početku susreta glavni sponzor Vinogradara Ivan Rubinić predao je prigodni poklon Stjepanu Poljaku u znak zahvalnosti za njegovo razdoblje provedeno u Vinogradaru.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room