SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Prijić i Šćrbec najbolji igrači Vinogradara misle da je nedjelja protiv Pazinke bila samo dan bez sreće. U predstojećim susretima u Poreču, sa Zagrebom i u Sisku nadaju se pobjedama i spokojnom zimskom odmoru

Foto: Djuka / Šćrbec i Prijić u zagrljaju suigrača

Igor Prijić i Filip Šćrbec dvije su vodeće zvijezde Vinogradara koji tri kola prije kraja vodi s tri boda prednosti ispred Opatije u zapadnoj skupini treće lige. Vinogradar je po nekoliko parametara najbolji klub svih trećih liga, a u ponečemu prestiže i Drugu HNL, iako je ona rang više, Vinogradar ima Igora Prijića najboljeg strijelca s 23 gola koji je već nadmašio svoj apsolutni rekord polusezone dok je prije nekoliko godina igrao u Segesti
-U Segesti sam tijekom cijele sezone postigao 37 golova. Bilo bi lijepo nadmašiti taj rekord, kaže Prijić.
U prethodnom kolu Vinogradar je na domaćem terenu osvojio samo bod protiv Pazinke Pazin (1:1) i to se smatra neuspjehom?
-Poslije šest uzastopnih pobjeda nije nas išlo. Iako smo realno u drugom poluvremenu imali šansi makar za minimalnu pobjedu, no nije nas htjela lopta. Da smo dobili imali bismo pet bodova ispred Opatije. Do kraja imamo utakmice u Poreču i Sisku, te doma sa Zagrebom. Nadam se pobjedama u sve tri.
Filip Šćrbec je 29. srpnja 2016. pristupio iz danas prvoligaša Rudeša i mnogi smatraju da je ostao da bi imao mjesto u prvom sastavu. Može se reći da je u dosadašnjem tijeku ove sezone Šćrbec najbolji igrač Vinogradara.
-Ovo protiv Pazinke Pazin bio je samo jedan loš dan. Jest da smo u prvom poluvremenu igrali slabo, ali smo u nastavku potpuno slomili goste. Terzić ih je lomio kako je htio. Ali nije nas htjela sreća. Ponekad u prvenstvu je pomazila i nas i ne može uvijek. Oporavio se Bjelanović odigrao jedno poluvrijeme i vjerujem da će biti veliko pojačanje u Poreču. Mislim da ćemo pobijediti u sve tri predstojeće utakmice i mirni otići na zimovanje, ističe Šćrbec.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>