SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar se ljuti, tvrdi petorica Zagoraca ga oštetila u Poreču. S neodlučenim iz Poreča samo bod ispred Opatije. Prijić 24. gol. Igrali bez bolesnog Šćrbeca

Vinogradar je poslije šest uzastopnih pobjeda, jednoga remija s Pazinkom Pazin prije šest dana u Mladini, opet odigrao neodlučeno (1:1) s Jadranom u Poreču. Poslije pobjede Opatije nad Dubravom (3:0) sada je razlika na ljestvici samo jedan bod u korist vodećeg kluba iz Mladine. Svoj ukupno 24. pogodak u dosadašnjem dijelu polusezone postigao je nenadmašni Prijić u 17. minuti, dok je izjednačio Kepčija u 69. iz kaznenog udarca. Za Vinogradar nije igrao najbolji igrač Filip Šćrbec koji je zbog temperature ostao u Zagrebu.
Da li je to znak izvjesne krize poslije serije blistavih rezultata? Vi ste momčadima toga ranga zabijali po četiri ili pet komada doma i vani, a sada samo bod, pitam trenera Stjepana Gomerca;
-Poslije serije sjajnih predstava logično je da dođe i do izvjesnoga pada. Ali danas popodne to nije bio slučaj. Upropastili su nas suci iz Krapinsko-zagorske županije koji su dosudili nepostojeći kazneni udarac za domaćine, a nama nisu priznali pogodak. Mi smo teško oštećeni, naglašava Gomerac.
Pokušao sam doći do sudaca koji se možda i ne smiju javljati novinarima. Da čujem njihovo mišljenje. Naravno da se nisu javili osim oca prvog pomoćnoga suca Filipa Sinkovića iz Gornje Pačetine 33/1. Nisam ustanovio zbog čega on drži sinovljev službeni mobitel.
Glavni sudac bio je Zdravko Fotivec iz Špičkovine 105, a treći pomoćni Alen Gamilec iz Krapine (Bregovita 1). Četvrti sudac bio je Martin Turčin iz Tuhlja.
Nisam mogao ni do delegata Nevena Jadreška, mislim iz Pule.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>