SportNews.hr

prava sportska priča

Petrol Q-MAX

Vinogradar se ljuti, tvrdi petorica Zagoraca ga oštetila u Poreču. S neodlučenim iz Poreča samo bod ispred Opatije. Prijić 24. gol. Igrali bez bolesnog Šćrbeca

Vinogradar je poslije šest uzastopnih pobjeda, jednoga remija s Pazinkom Pazin prije šest dana u Mladini, opet odigrao neodlučeno (1:1) s Jadranom u Poreču. Poslije pobjede Opatije nad Dubravom (3:0) sada je razlika na ljestvici samo jedan bod u korist vodećeg kluba iz Mladine. Svoj ukupno 24. pogodak u dosadašnjem dijelu polusezone postigao je nenadmašni Prijić u 17. minuti, dok je izjednačio Kepčija u 69. iz kaznenog udarca. Za Vinogradar nije igrao najbolji igrač Filip Šćrbec koji je zbog temperature ostao u Zagrebu.
Da li je to znak izvjesne krize poslije serije blistavih rezultata? Vi ste momčadima toga ranga zabijali po četiri ili pet komada doma i vani, a sada samo bod, pitam trenera Stjepana Gomerca;
-Poslije serije sjajnih predstava logično je da dođe i do izvjesnoga pada. Ali danas popodne to nije bio slučaj. Upropastili su nas suci iz Krapinsko-zagorske županije koji su dosudili nepostojeći kazneni udarac za domaćine, a nama nisu priznali pogodak. Mi smo teško oštećeni, naglašava Gomerac.
Pokušao sam doći do sudaca koji se možda i ne smiju javljati novinarima. Da čujem njihovo mišljenje. Naravno da se nisu javili osim oca prvog pomoćnoga suca Filipa Sinkovića iz Gornje Pačetine 33/1. Nisam ustanovio zbog čega on drži sinovljev službeni mobitel.
Glavni sudac bio je Zdravko Fotivec iz Špičkovine 105, a treći pomoćni Alen Gamilec iz Krapine (Bregovita 1). Četvrti sudac bio je Martin Turčin iz Tuhlja.
Nisam mogao ni do delegata Nevena Jadreška, mislim iz Pule.

PROMO

Petrol Q-MAX

⚑ Odabrane vijesti!

Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>